Vilamendhoo har ett perfekt läge på en av Maldivernas vackraste stränder. Korallreven utanför stranden erbjuder fantastiska möjligheter till snorkling och man kan promenera runt hela ön. Njut av den avkopplande tropiska atmosfären och paradisstränder i sin rätta bemärkelse.

Om hotellet

Du kan välja mellan att bo i en egen liten villa på stranden eller i ett rum skuggat av palmer och omgivet av tropisk grönska. Oavsett vad du väljer har du bara en kort promenad till stranden. Det är verkligen en plats där man båda kan njuta och aktivera sig med promenader och snorkling. Man kan boka sköldpaddsturer, dagsseglingar, valhajsafari, dykning och mycket annat.

Rummen har stora sängar, luftkonditionering och lyxigt utomhusbadrum.  

Vilamendhoo bokar vi på förfrågan, begär ett reseförslag om du vill besöka denna exklusiva ö. Kan med fördel kombineras med en vistelse på Sri Lanka.

Resefakta

Resa hit: 25 minuter med sjöflygplan från Maldivernas internationella flygplats
Säsong: året runt
Ankomstdagar: varje dag
Pris: fr 2834 kr rum/ natt
I priset ingår: boende i trädgårdsvilla, helpension, wifi
I priset ingår ej: sjöflygtransfer från flygplatsen och utflykter
Tips och råd: beroende på vilka datum du vill åka dit kan det finnas krav på antal dagar som minst måste bokas, kontakta oss för information. Sjöflygplanen från flygplatsen till resorten flyger endast under dagtid, sista flyget från flygplatsen går ca 16.00 varje dag.

Begär reseförslag

Fakta

Resa hit: 25 minuter med sjöflygplan från Maldivernas internationella flygplats

Säsong: året runt

Ankomstdagar: varje dag 

Pris från: fr 2834: - rum/ natt

I priset ingår: boende i trädgårdsvilla, helpension, wifi

I priset ingår ej: sjöflygtransfer från flygplatsen eller utflykter

Tips och råd: kan finnas krav på antal dagar som minst måste bokas, beror på datumen. Sjöflygplanen från flygplatsen till resorten flyger endast under dagtid, sista flyget från flygplatsen går ca 16.00 varje dag.