Här bor du i bungalows högt uppe i träden i regnskogens tak. I gryningen hör du regnskogen vakna till liv och solnedgången över trädtopparna är en oförglömlig upplevelse. Hela tiden omges du av ljud och dofter, du hör fågelsång, syrornas spelande och tjatter från apor och papegojor. 

Hållbarhet

Denna mysiga lodge är helt självförsörjande på el, som kommer från solpaneler. De har också ett miljöanpassat system för vattenrening. 

Om hotellet

Bungalowerna är byggda i naturliga material från regnskogen och har konstruerats i samarbete med trädexperter.
Rummen omger själva trädstammen, du bor verkligen mitt upp i trädkronan. Alla bungalows har en privat terass och en nedre, allmän observattionsplattform. De är förbundna med varandra genom hängbroar. 
I den här delen av Amazonas lever fem olika arter av apor, de grå samt rosa floddelfinerna, sengångare, jaguarer och många spekatulära papepojarter och parakiter.

Myggnät täcker hela din bungalow så du kan tryggt koppla av och njuta av tillvaron i regnskogen utan att behöva oroa dig för insekter. Det ingår tre måltider om dagen som serveras i restaurarangen mitt ute i regnskogen.
Överraskas av hur gott den peruanska maten smakar mitt ute i naturen! 

Aktiviteter

Under din vistelse här kan du göra vandringar på stigarna i regnskogen med en naturguide, ge dig ut på fågelskådning i gryningen, paddla kanot, fiska pirayor eller lära dig om medicinalväxter. Stilla båtturer på floder, kajmansafari, natturer för att titta på södra halvklotets stjärnhimmel och bybesök är några av de upplevelser du kan välja mellan och njuta av under din tid i regnskogen.

Treehouse Lodge bokar vi på förfrågan, begär ett reseförslag om du vill besöka denna exklusiva lodge.

Resefakta

Resa hit: flyg till Quito (Ecuador) eller Lima (Peru) därefter inrikesflyg till Iquitos
Säsong: året om, högsäsong juni–juli samt över jul och nyår
Ankomstdagar: alla dagar
Pris: fr 7144 kr/ 3 nätter/person
I priset ingår: transfer till och från närmsta flygplats, boende i spektakulärt trädhus, helpension (endast vatten och juicer som dryck ingår), flertalet utflykter, engelsk- och spansktalande guide
I priset ingår ej: dricks, flygplatsskatter, reseförsäkring, transfer till och från Sverige, eventuella sjukvårdskostnader, områdesskatt (+30 USD/person)

Begär reseförslag