Aktiviteter

Med sitt avlägsna läge mitt inne i regnskogens hjärta är Danum Valley en fantastisk plats att uppleva det sista som finns kvar av Borneos ursprungliga regnskogar. Boendet på den prisbelönta Borneo Rainforest Lodge är förvånansvärt exklusivt med tanke på belägenheten mitt inne i den primära regnskogen. Vår lodge ligger i utkanten av naturskyddsområdet och har boende och vandringsleder av hög standard. Här finns möjlighet att på egen hand vandra längs de fina lederna eller uppleva djurlivet längs floden som flyter längs lodgen. Det finns även ett 300 meter långt hängbrosystem i anslutning till lodgen.

Om området

Danum Valley Conservation Area är hela 450 km² och är ett av världens mest berömda djurområden. Här finns stora områden av skyddad primär låglandsregnskog och i skogen lever mer än 275 fågelarter och 110 arter av däggdjur. Bland annat finns här goda chanser att se både Orangutang och Gibbonapa.

Om boendet

Här bor man i bekväma dubbelrum och intar måltiderna på matsalsverandan med utsikt över floden och regnskogen.

Borneo Rainforest Lodge bokar vi på förfrågan, begär ett reseförslag om du vill besöka denna exklusiva lodge.

Resfakta

Resa hit: flyg till Kota Kinabalu från Kuala Lumpur, därefter inrikesflyg till Lahad Datu och sedan bil till Danum Valley och Borneo rainforest lodge
Säsong: året om
Ankomstdagar: alla dagar
Pris: på förfrågan
I priset ingår: på förfrågan
I priset ingår ej: transfer Sverige Malaysia samt inrikesflyg Malaysia.
Tips och råd: rekommenderat är att stanna 3–4 nätter för att få mest ut av din vistelse

Begär reseförslag