Res i grupp eller skräddarsytt

Med oss kommer du nära, oavsett om du följer med på våra gruppresor med svensk färdledare eller väljer en skräddarsydd resa med din familj eller dina vänner. Tillsammans gör vi din nästa resa lärorik och oförglömlig. Läs mer under Typ av resa

Bevara värdefulla naturområden

När du reser med oss och besöker nationalparker och naturreservat stödjer du lokala naturvårdsprojekt som ger en positiv påverkan på resmålen. Du bidrar också till långsiktig försörjning för lokalbefolkningen. Småskalig naturturism ger viktiga inkomster och därigenom skydd mot exploatering. Vår ambition är att alla våra resor ska bidra till en hållbar utveckling på resmålet.

Med erfarna naturguider

Vårt sätt att resa bidrar starkt till upplevelsen och de möten som skapas under resan. Erfarna, lokala naturguider är en förutsättning för att komma riktigt nära. På våra gruppresor har vi ofta också svenska specialister med som färdledare. Det kan vara biologer, zoologer eller lärare som är yrkesverksamma inom sina områden. Läs om våra färdledare här »Medlemskap i WWF för barn

För små äventyrare som reser med oss på FamiljeExpedition ingår ett medlemskap i Världsnaturfonden WWFs barnklubb där barnen lär sig om miljö, djur och natur som en förberedelse inför resan. För tonåringar ingår ordinarie medlemskap och tidningen WWF Eko.

Erfarna reseproducenter

Våra erfarna reseproducenter och resekonsulter hjälper dig i väg på ditt livs äventyr. Vi har besökt alla våra resmål och hjälper dig med alla frågor som kan dyka upp inför din äventyrsresa. Läs om oss på kontoret »

Trygghet genom resegaranti

Äventyrsresor har lagstadgad resegaranti hos Kammarkollegiet och är medlemmar i SRF - Svenska Resebyrå Föreningen.

WE Travel Group

Äventyrsresor ingår i ingår researrangörsgruppen Tour Operators WE Travel Group. Tillsammans med våra systerbolag erbjuder vi resor av hög kvalitet inom våra respektive specialistområden. Tour Operators We Travel Group ägs av Anders Eslander och Thord Wilkne och organisationsnumret är 556264 - 8955.