Hoppa till huvudinnehåll

Tema

Stora upplevelser i små grupper. Vi har delat in våra resor i olika teman för att ge en bättre bild av dess innehåll. Sök bland våra teman och välj det som passar dig bäst! Oavsett vilket tema du väljer, blir det en resa med unika upplevelser som gemensam nämnare. Det kommer att bli oförglömligt!

Safari, djurliv, vandring eller regnskog. Oavsett tema så kommer du nära. Res i grupp med svensk färdledare eller på en skräddarsydd resa för ditt privata sällskap. Upptäck våra äventyr på jordens sista vilda platser.

Välkommen att höra av dig!

Tema

Julresor

Här hittar du våra julresor. Allt är förbokat med massor av spännande upplevelser och aktiviteter. Vi har många resmål klara för nästa år och fler kommer, kontakta oss gärna för förslag!

Läs mer
Tema

Klassisk Safari

Safaris på riktigt till djur och natur. Vi vet vad som krävs för en lyckad safariupplevelse.

Läs mer
Tema

Naturkryssning

Kryssningar med små fartyg som bjuder på spännande upplevelser, där vi kommer nära djur och natur på ett helt unikt sätt.

Läs mer
Tema

Rundresor med safari

Äventyrliga rundresor med safari i internationella grupper i södra Afrika.

Läs mer
Tema

Familjeresor

Oförglömliga äventyr för hela familjen. Avslutas alltid med mycket tid för sol och bad för att smälta upplevelserna.

Läs mer
Tema

Vandring

När resan är en del av målet. Storslagen natur och fantastiska vyer. En oförglömlig utmaning oavsett vart du väljer att vandra.

Läs mer
Tema

Expeditioner

Naturnära resor till unika och svårtillgängliga platser, ibland med enklare infrastruktur och lite mer utmanade dagsprogram.

Läs mer
Tema

Naturupplevelser

Resor där fokus ligger på den lokala naturen och att spana efter spännande djur i olika miljöer.

Läs mer