Hoppa till huvudinnehåll

Magiska boenden

Några platser är värda en hel vistelse. Därför har vi tagit fram ett komplement till våra rundresor, platser där du kan slå dig ner och bara njuta av omgivningen, själv välja vilka aktiviteter du deltar i och hur länge du vill stanna. Vi kallar dem Magiska boenden!

Magiska boenden
Drömmen om en vit strand, att få se savannens djur vid vattenhålet, lyssna till regnskogens ljud eller spana ut över den vidsträckta horisonten från en veranda högt upp i bergen. Allt detta och mycket mer kan vi erbjuda i vår samling av Magiska boenden! Vi har samlat ett urval av de spännande och unika boenden. Det är utvalda platser som du i några fall hittar på våra övriga resor, men som i de allra flesta fall är helt unika. Platser där du kan uppleva naturen och samtidigt njuta av lugn och stillhet. För dig som hellre stannar på en plats och njuter av den, än ger dig ut på en rundresa.

Enkelt och säkert
Urvalet av spännande platser att besöka och bo på är närmast oändligt, men vilket ska jag välja och är det så bra som det verkar?
Genom vårt mångåriga samarbete med lokala partners vet vi vilka boenden som faktiskt lever upp till drömmen. Det är inte frågan om extravagans eller lyx men god komfort på unika platser. Varje boende har sin speciella karaktär utifrån resmålets förutsättningar och vad man kan tänkas vilja uppleva där. När du bokar med oss vet du att, vi vet att det är säkert och att de väntar på att få välkomna just dig är du anländer.

Varmt välkommen att begära ett reseförslag!

Ovan molnen på Sri Lanka

Detta unikt designade hotell ligger inbäddat bland gröna kullar. Vårt personliga favoritboende på Sri Lankas högland.

Läs mer

Med ett eget korallrev

Vilamendhoo har ett perfekt läge på en av Maldivernas vackraste stränder. Korallreven utanför stranden erbjuder fantastiska möjligheter till snorkling.

Läs mer

Under stjärnorna i tigerland

Jamtara skapades med inspiration från de omgivande byarna och att samverka med lokalsamhället är högsta prioritet i allt vad som sker på campen.

Läs mer

I det turkosblå Suluhavet

Direkt på stranden utanför våra bungalower finns härliga snorkelvatten med fina lätttillgängliga korallrev med färgglada fiskar och sandbottnar med havssköldpaddor.

Läs mer

Vid floden på savannen

Från utsiktsterrassen kan du sitta och njuta av solnedgången med en kall öl i handen samtidigt som djuren kommer ned till vattnet för att dricka bland flodhästarna.

Läs mer

Där Stilla havet möter regnskogen

Vid den södra spetsen på Peninsula de Osa, där regnskogen möter Stilla havet ligger det lilla privata naturreservatet Lapa Ríos. Här hittar vi Costa Ricas mysigaste ekolodge.

Läs mer

Magi i Amazonas regnskog

Amazonas täta regnskog gömmer en av världens artrikaste biotoper. Vid kanten av Añangucochasjön ligger lodgen och forskningsstationen Napo Wildlife Center.

Läs mer

Blicka ut över trädtopparna på Borneo

Med sitt avlägsna läge mitt inne i regnskogens hjärta är Danum Valley en fantastisk plats att uppleva det sista som finns kvar av Borneos ursprungliga regnskogar.

Läs mer