Detta unikt designade hotell ligger inbäddat bland gröna kullar i Sri Lankas högland. Här bor man i charmiga chalets, bestående av till största del rustikt återvunnet material. Soldäcken och väggarna är byggda av övergiven järnvägsräls och de halmtäckta taken ger en spännande känsla som speglar både Sri Lankas natur och historia.

Om hotellet

Rummen har stora fönster med fantastisk utsikt, sittgrupp, pentry, matplats samt gratis WIFI. Runt hörnet finns naturstigar att vandra på och det är härifrån man vandrar upp till utsiktsplatsen på Little Adams Peak. Det är även endast ca 10 minuters promenad till den kända Nine Arch Bridge som är en populär sevärdhet i Ella. Från Ella är det sedan inte långt till sol och bad på Sri Lankas sydkust eller ett safaribesök i nationalparken Yala.

98 Acres bokar vi på förfrågan, begär ett reseförslag för en vistelse på detta magiska boende.

Resefakta

Resa hit: flyger till Colombo och därefter inrikesflyg eller bokad helikopter från resorten.till flygfält nära destinationen
Säsong: året runt
Ankomstdagar: varje dag
Pris: fr 2082 kr rum/ natt
I priset ingår: boende i delux dubbelrum, frukost
I priset ingår ej: transfer och utflykter
Tips och råd: helikopter eller flygarrangemang för upphämtning och utflykter bokas via hotellet. Inget krav på minsta antalet bokade dagar.

Begär reseförslag