Starbeds betyder bokstavligen att du sover under stjärnorna. Detta är en unik boendeform som är kopplad till Jamtara Wilderness Camp. Men i stället för att bo inne i campen bor du rakt under stjärnorna på en plattform som höjer sig ovan de omgivande fälten. Varje plattform ligger väl avskild från de övriga så det är bara du, naturen och stjärnhimlen.

Om hotellet

Denna unika boendeform kommer från något som kallas “Machaan”. Från början skapades dessa machaan för att jordbrukarna skulle kunna sova skyddat ute bland fälten medan de vakade över sitt land, mot djur som ville åt grödorna. Genom samarbete med lokala lantbrukare har man nu gjort om ett antal av dessa plattformar till verkligt magiska boenden. Belägna vid skogsbrynen, ute på fälten där man har sin egen himmelsäng och sover direkt under stjärnorna. Från plattformen kan du njuta av dem och allt som finns därunder. Man vet aldrig vad som kan röra sig på fälten under natten.

Starbeds bokar vi på förfrågan. Begär ett reseförslag om du vill uppleva detta magiska boende.

Resefakta

Resa hit: flyg till Delhi därefter inrikesflyg och bil från Jamtara Wilderness Camp som hämtar upp.
Säsong: oktober–april
Ankomstdagar: varje dag
Pris: fr 1019 kr säng/ natt
I priset ingår: säng med myggnät under bar himmel för två personer
I priset ingår ej: boende på Jamtara wilderness camp, mat och dryck, transfer, safari, myndighetsskatter och parkavgifter
Tips och råd: boka in ett par dagar på Jamtara Wilderness Camp utöver nätterna direkt under stjärnorna.

Begär reseförslag