Hoppa till huvudinnehåll

Resmål

Upptäck djurliv, natur och vandring på jordens sista vilda platser. Resor till destinationer som många av oss drömmer om att besöka någon gång i livet.

Det finns många platser kvar att utforska, kanske hittar du din nästa resa hos oss?

Varmt välkommen till vår värld.

Alaska

Resor till Alaska. Vi besöker kust och glaciärer nationalparkerna Denali och Kenai Fjords och spanar efter grizzlybjörn, varg, knölvalar, späckhuggare, sjölejon, säl och havsutter.

Läs mer

Argentina

Resor till Argentina. Vi besöker tangons huvudstad Buenos Aires och Patagonien med sina mäktiga sjöar och glaciärer. Vandring och storslagna naturupplevelser.

Läs mer

Belize

Resor till Belize. Vi besöker det lilla landet Belize i Centralamerika. Här utforskar vi mayaruiner och regnskog och snorklar på barriärreven. En oupptäckt pärla som passar för hela familjen.

Läs mer

Borneo

Resor till Borneo. Vi besöker miljöcertifierade Sukau Rainforest Lodge belägen i regnskogen vid floden Kinabatangan, Sepilok och Lankayan. Vi kan se orangutang, sköldpaddor, pygméelefanter, näsapor och näshornsfåglar.

Läs mer

Botswana

Resor till Botswana. Vi upplever safari Okavangodeltat i Mokoros, Moremireservatet, Savuti, nationalparken Chobe, Khama Rhino Sanctuary genom Kalahari till Maun och ser de mäktiga Victoriafallen.

Läs mer

Colombia

Resor till Colombia. Vi reser till Bogotá och genom flera ekosystem Hato la Aurora i Los Llanos och båttur på Ariporofloden. Vi spanar efter jaguarer, anakonda, kapybaras, myrslokar och kajmaner.

Läs mer

Costa Rica

Resor till Costa Rica. Vi besöker nationalparkerna Corcovado och Tortuguero, vulkanen Arenal, Monteverdes molnregnskog och Playa Sámara. Vi spanar efter capucinapor, basilisködlor och sköldpaddor och badar i varma källor.

Läs mer

Galapagos

Resor till Galapagos. Följ med Äventyrsresor till Galapagos arkipelag, världsarvet Quito, Charles Darwinstationen och se jättesköldpaddor, leguaner, blåfotade sulor och sjölejon på Galapagosöarna.

Läs mer

Indien

Resor till Indien. Vi gör tigersafaris i nationalparkerna Tadoba, Pench, Corbett och Dudwa. Upplev Taj Mahal, Red Fort och Fateh Pur Sikri, vilka alla är med på UNESCO:s världsarvslista.

Läs mer

Indonesien

Resor till Indonesien. Vi besöker övärlden Raja Ampat med världens vackraste och mest artrika korallrevsommråden. Se endemiska djur- och fågelarter.

Läs mer

Kambodja

Resor till Kambodja. Vi utforskar Angkor Wats tempelområde, cyklar på landsbygden och solar och badar på den oexploaterade paradisön Koh Rong.

Läs mer

Kilimanjaro

Resor till Kilimanjaro. Bestig en av "The seven summits". Vandra från regnskog till arktisk nattkyla på Uhurutoppen 5895 meter över havet.

Läs mer

Kina

Resor till Kina. Vi besöker nationalparkerna Tangjiahe, Wanglang, Shangri-La Yunnan Golden monkey och uppfödningscentret Bifengxia för att studera pandor. Vi spanar efter pandor, svarta trubbnäsapan, leopard, kragbjörn och svarthalsade tranan.

Läs mer

Madagaskar

Resor till Madagaskar. "Landet annorlunda" där vi har chans att se och fotografera sällsynta lemurer, färggranna kameleonter och många andra spännande och endemiska djur och växter.

Läs mer

Namibia

Resor till Namibia.Vi upplever safari i Etosha National Park, Etoshasänkan och Fish River. Vi spanar efter oryxen och med lite tur svart noshörning.

Läs mer

Nepal

Resor till Nepal. Följ med till Himalaya och Everest Base Camp. Vi vandrar till Kalapathar på 5545 meter genom Namche Hill till Namche Bazaar och heliga Thyangboche och Gompaklostret. Eller vandra i östra Nepal i sherpafolkets fotspår till våra

Läs mer

Nya Zeeland

Resor till Nya Zeeland. Vi besöker sydön och de subantarktiska öarna, albatrossernas, pingvinernas, petrellernas och lirornas förlovade värld.

Läs mer

Peru

Resor till Peru. Välj att vandra via inkaleden till den mytomspunna inkastaden Machu Picchu eller res på vår rundtur. Vi besöker Lima, Cusco, Urubambadalen och Aguas Calientes.

Läs mer

Ryssland

Resor till Ryssland. Vi reser till Wrangelön i fjärran Arktis där vi spanar efter isbjörn, belugavalar, myskoxar, fjällrävar, snögäss, lämlar, fjällugglor, brednäbbade simsnäppor, valrossar och alkor. Kamtjatka, Berings ö och Kurilerna med sin

Läs mer

Seychellerna

Resor till Seychellerna. Följ med Äventyrsresor på naturkryssning. Upptäck och fotografera många endemiska djurarter på en avkopplande kryssning i Seychellernas arkipelag. Vi spanar efter sköldpaddor, fetärnan och seychellsångare.

Läs mer

Sri Lanka

Resor till Sri Lanka. Vi besöker Kandy, Ella nationalparken Yala och Mirissa, Vi ser orkidéer och spanar efter flygande hundar, asiatiska elefanter, blåval och delfiner.

Läs mer

Sverige

Resor till Sverige. Upplev Sveriges natur, djur och fåglar med kunniga naturguider.

Läs mer

Sydafrika

Resor till Sydafrika. Följ med Äventyrsresor till Kapstaden och på safari i nationalparken Krüger. Vi reser längs kusten med vinodlingar i Stellenbosch och vackra Hermanus. Vi besöker Mpumalanga, Zululand, Swaziland och Godahoppsudden.

Läs mer

Tanzania

Resor till Tanzania. Följ med oss på safari i någon av Tanzanias nationalparker - Ruaha, Selous, Mikumi, Lake Manyara, Tarangire eller Serengeti med världsarvet Ngorongoro.

Läs mer

Uganda

Resor till Uganda. Följ med till nationalparkerna Bwindi, Kibale Forest, Queen Elisabeth och Lake Mburo, Kampala och Kazingakanalen. Vi spanar efter bergsgorillor, schimpanser, leoparder, pytonorm, Albertine Rift endemer och träskonäbb.

Läs mer

Vietnam

Resor till Vietnam. Vi besöker Ho Ci Minh City och Cu Chitunnlarna. Båtfärd på Mekongfloden, Cykling i Hoi An. Sol och bad i Phan Thiet.

Läs mer

Zambia

Resor till Zambia. Vi upplever safari i nationalparkerna Lower zambesi, South Luangwa och Lilongwe i Malawi. Vi spanar efter lejon, leopard, elefant, buffel, zebra, vårtsvin, hyenor och sabelantilop.

Läs mer

Zanzibar

Tilläggsresor till Zanzibar. Kombinera med safari i Tanzania eller vandring på Kilimanjaro. Besök Stone Towns vindlande gränder, kryddplantager för vanilj och kakao eller segla med en Dhow. Njut av kritvita sandstränder, sol och bad som avslutning

Läs mer

Zimbabwe

Resor till Zimbabwe. Upplev safari i nationalparken Hwange och se de mäktiga Victoriafallen, Gorges Lodge och Zambezifloden. Vi spanar efter större kudu, sabelantilop och den sällsynta Afrikanska vildhunden.

Läs mer