Vid ön Batbitim vid Misool Island i södra delen av Raja Ampat ligger exklusiva Misool Eco Resort. Beläget i en skyddad vik omringat av kritvita sandstränder, regnskog och branta karskklippor.

Att se

Hit reser forskare och dykare från hela världen och och dykplatserna runt omkring är skyddade av ett 1 220 kvadratkilometer stort marint reservat. Misool ligger inom den s.k koralltriangeln och i regionen lever 75 % av världens alla arter revbildande koraller i näringsrika vatten som även lockar dugong, manta, fem arter havssköldpaddor, närmare 1 500 arter fisk och världens största fisk, den gigantiska planktonätande valhajen. Bland höjdpunkterna i de färgstarka reven finns även anemonfiskar och havssköldpaddor. Koralltriangeln har världens största marinbiologiska mångfald, där bara ett enda litet rev kan överträffa hela Medelhavet i artrikedom, och där en vik kan innehålla fler olika arter än hela det Karibiska havet.

Om hotellet

Här bor man i bekväma hus inbäddade i naturen eller på pålar över vattnet. Vattenvillorna har en veranda och egen trappa ner i vattnet och ligger utspridda runt viken. Resterande villor är alla av olika storlek och med olika läge runt omkring på ön. Alla villor är bekväma med luftkonditionering, badrum och minibar och alla med ett fantastiskt läge i samklang med naturen.

På Misool bokar man 7, 9 eller 12 dagar, med baspaket där helpension och utrustning som SUP och kajak ingår. Sedan kan man lägga på paket för snorkling och dykning efter önskemål.Pris från 26700:- för 7 dagar

För att ta sig till Misool Eco resort flyger man till Sorong på Västra Papua för vidare transport med båt. Bokas på förfrågan, hör av dig till oss för reseförslag.

Resefakta

Resa hit: för att ta sig till Misool Eco resort flyger man till Sorong på Västra Papua för vidare transport med båt.
Säsong: 23 september -22 till 15 juni -23
Ankomstdagar: kontakta oss för ankomstdagar
Pris: fr 26 700 kr för 7 dagar
I priset ingår: boende i dubbelrum, helpension, lån av kajak, SUP och liknande, fri tillgång till snorkling på husrevet
I priset ingår ej: båttransfer, dykpaket
Tips och råd: på Misool bokar man paket om 7, 9 eller 12 dagar med eller utan dykning. Enstaka dykdagar kan bokas på plats.

Begär reseförslagResa hit: För att ta sig till Misool Eco resort flyger man till Sorong på Västra Papua för vidare transport med båt.

Säsong: 23 september -22 till 15 juni -23

Ankomstdagar: Kontakta oss för ankomstdagar

Pris från: 26 400: - för 7 dagar

I priset ingår: Boende i dubbelrum, helpension, lån av kajak, SUP och liknande, fri till gång till snorkling på husrevet

I priset ingår ej: Båttransfer, dykpaket

Tips och råd: På Misool bokar man paket om 7, 9 eller 12 dagar med eller utan dykning. Enstaka dykdagar kan bokas på plats.