S/S Mary Anne

Även om fartyget skulle kunna ta upp till 24 passagerare har man begränsat sig till 16 passagerare, vilket innebär att vi har stora ytor att umgås på. Det är dessutom det antal deltagare som en naturguide får gå iland med åt gången. Därför behöver vi aldrig vänta på vår tur att ge oss iväg på våra spännnande exkursioner för att utforska de olika öarna. Vi har även kajaker ombord för de äventyrslystna.

Fartyget har 12 hytter ombord, ett helt övre soldäck och möjlighet att avnjuta både matservering och förfriskningar utomhus. På mellandäcket finns både bar, restaurang och bibiliotek. Här finns det nåt för alla så vi ska få ut det bästa av vår seglats.

Besättning med ett öga för service

Med en egen kock och en besättning på nio kan ni förvänta er fantastisk service och riktigt god mat under er vecka till havs. Ecuadoriansk inspirerade måltider med möjlighet att inta måltiden i det fria som i bekvämlighet inne i matsalen och självklart är fisk och skaldjur på menyn. Maximal tid att utforska öarna
En mycket erfaren lokal naturguide lär oss om Galapagos djurliv och historia. Han/hon följer med och visar oss allt under hela kryssningen. Det finns gott om tid för fotografering och frågor varje dag. Ombord, efter dagens spännande exkursioner väntar middagar med mycket färsk fisk och frukt, medan vi lyssnar på föredrag om Galapagos under tropiknattens stjärnhimmel. Eftersom vi färdas med båt har vi alltid tillgång till en svalkande bris, och det finns även luftkonditionering ombord.

Med våra stabila zodiaks tar vi oss tryggt iland under våra landstigningar.

Djuren på Galapagos har inga naturliga fiender och är därför helt orädda för oss, en av höjdpunkterna på resan är möjligheten att komma djurlivet så nära. Något du inte kan uppleva någon annastans på jorden!

Mer om Mary Anne »