Hoppa till huvudinnehåll

S/S Mary Anne

Båtbeskrivning av segelkryssaren Mary-Anne. För att alla ska få bästa möjliga upplevelser på Galapagos tar båten bara ombord sexton passagerare, fördelade på tolv hytter.

Även om fartyget skulle kunna ta upp till 24 passagerare har man begränsat sig till 16 vilket innebär att vi har stora ytor att umgås på.

Egen hytt utan extra kostnad om du reser ensam vid bokning i god tid. Enkelrumstillägg för hotell på fastlandet tillkommer. Kunnig naturguide från Galapagos lär oss om djurlivet.

Kryssa med S/S Mary Anne

Upptäck Galapagos övärld ombord på vår majestätiska segelkryssare S/S Mary Anne!

Läs mer

Soldäck

Mary Anne har ett stort soldäck varifrån vi kan njuta av en avkopplande kryssning, havet och de spännande öarna.

Läs mer

Bilder på hytterna

Mary Anne har 12 hytter, som alla ligger på ett och samma däck direkt under huvuddäcket. På Mary Anne får du en egen hytt utan extra kostnad.

Läs mer

Sällskapsutrymmen

Båtens huvuddäck är dedikerat till socialt umgänge och avslappning. Här finns något för alla med en salong med stora fönster, bibliotek, bar och matsal.

Läs mer

Bad och snorkling

Vi badar och snorklar varje dag från stränderna där vi stigit i land, eller direkt från gummibåtarna som tar oss till de bästa ställena för snorkling.

Läs mer

Kartor och rutter

Mary-Anne kryssar två olika rutter runt Galapagos arkipelag. Här ser du kartor över de två turerna som du kan välja på, den västra och östra seglingsrutten.

Läs mer

Intresse specifik hytt

Skicka in formuläret till oss så återkommer vi med en offert med mer detaljer och flygtider inom kort. Intresseanmälan är inte bindande.

Läs mer