Visumansökan Indien

För att kunna resa in i Indien måste du ha visum. Det finns flera olika sätt att ansöka om visum till Indien beroende på typ av resa samt om du behöver en eller flera inresor i landet. Inledningsvis kan det verka komplicerat men om du läser och följer instruktionerna noggrant innan du börjar så blir det enklare.

Du kan ansöka om E-visum på två sätt:

1. Genom ”Alla Visum” som vi rekommenderar då de erbjuder all service på svenska och säkerställer att er ansökan är rätt för att undvika problem och förseningar. Kontakta dem via denna länk: https://www.allavisum.se/refer/wetravelgroup

”Alla Visum” kan också hjälpa till med visum för personer som inte är svenska medborgare.

2. På egen hand via: https://indianvisaonline.gov.in/visa/ OBS! Det finns inte support när man ansöker på egen hand!

Hur e-visum fungerar:

E-visum är ett separat papper och sitter inte i ditt pass. När visumet är klart får ni det via e-post från den visumtjänst ni valt. Kontrollera att all information på visumet stämmer överens med passet, till exempel: namn och passnummer.

För inresa till Indien med e-visum behöver du visa upp:

  • - Pass i original
  • - Bekräftelse på e-visum (skriv ut och ta med bekräftelsen som du får via e-post, denna bekräftelse ska visas upp vid ankomst till Indien)

Svenska medborgare kan ansöka om e-visum. Om du har annan nationalitet, behöver du kolla upp med Alla Visum om det går att ansöka om e-visum. Annars kan visumservice företag Alla Visum hjälpa dig att ansöka om visum via indiska ambassaden i Stockholm.

Ansökan via ”Alla Visum”:

Ni kan ansöka om visum hos Alla Visum via denna länk: https://www.allavisum.se/refer/wetravelgroup

Ni kan se all information på Alla Visum hemsida: vad ni behöver, hur mycket det kostar och hur man skickar in ansökan. Om du har frågor angående visum till Indien, vänligen skicka ett mail till kontakt@allavisum.se eller ring 08 - 53 33 20 60.

När du tar kontakt med ”Alla Visum”, ange att du reser med We Travel Group.