En unik och naturnära reseupplevelse

Att få uppleva några av de vackraste delarna av Seychellerna till sjöss från en bekväm motorkryssare hör till en av fördelarna med den här resan. Från båten och vid landstigningarna med de stora gumibåtarna möter vi öarnas vackra stränder och den spännande naturen, med dess djur och fåglar på nära håll. En naturnära och avkopplande kryssning där vi till fullo kan njuta av alla bekvämligheter ombord, lärorik naturguidning och trevligt sällskap. Fartyget har mycket väl tilltagna däcksytor med både soldäck och öppna men solskyddade däck. Ombord finns både en inre matsal och en yttre matplats under soltak, förutom bibliotek och bar.

Beskrivning av hytterna

Inför resan finns det möjlighet att välja hytt. När du skickar in din bokningsförfrågan, ange gärna hytt redan då. Principen först till kvar tillämpas om du anmäler intresse fär att förboka en specifik hytt. Då vi varit ombord på båten kan vi ge detaljerad beskrivning.

 

Om M/Y Pegasos

Längd: 45 meter, Bredd: 11 meter, Djupgående 3 meter. Fart 10 knop. Passagerarantal: 42 fördelade på 21 hytter, Motoryacht av katamarantyp med stora bekväma ytor, Byggd 1990, Renoverad:1997 & 2016.


Akterdäck under soltaket