M/Y Bonita

Ombord finner vi 9 bekväma hytter med ett urval av både trippel-, dubbel- och tvåbäddshytter, visa med havsutsikt. De sociala ytorna är fördelade över 3 rymliga däck.  Efter en full dag med landstigningar och snorklingsutflykter kan man koppla av i de inbjudande sociala ytorna ombord , som inkluderar inomhusloungen, matsalen, biblioteket och den fullt utrustade baren, eller njuta av havsbrisen på terrassen eller soldäcket med bekväma solstolar. 

Maximal tid att utforska öarna

En lokal naturguide följer med och visar oss allt under hela kryssningen. Det finns gott om tid för fotografering och frågor varje dag. Ombord, efter dagens spännande exkursioner väntar middagar med mycket färsk fisk och frukt, medan vi lyssnar på föredrag om Galapagos under tropiknattens stjärnhimmel.  Med hjälp av två stabila zodiakbåtar tar vi oss i land säkert och bekvämt. Sexton personer är högsta antal personer som tillåts vid varje enskild landstigning på Galapagos. Vi kan därför alltid gå iland tillsammas i sällskap med båtens naturguide. Vi får med andra ord maximalt med tid till att njuta av de spännande djuren och den vackra naturen.

Båten har tre däck

Vår bekväma båt har tre däck. Hytterna är belägna på övre och undre däck. På mellandäck finns vår vackra salong, där måltiderna intas. Det finns skillnader mellan hytterna, men samtliga är likvärdiga i bekvämlighet. Däckplanskiss:

 Renoverad: 2019, mått: 25m x 6m, maxfart: 9 knop

Landstigningar

Våra stabila zodiaks tar oss tryggt iland 

Vandring på gyllenestränder är en av många höjdpunkter på resan.