M/Y Bonita

Ombord finner vi 9 bekväma hytter med ett urval av både trippel-, dubbel- och tvåbäddshytter, visa med havsutsikt. De allmänna ytorna är fördelade över 3 rymliga däck.  Efter en dag fylld med landstigningar och snorklingsutflykter kan det vara skönt att koppla av ombord. De allmänna uyrymmena inkluderar inomhusloungen, matsalen, biblioteket och den fullt utrustade baren samt terrassen eller soldäcket där man kan njuta av havsbrisen i bekväma solstolar. 

Maximal tid att utforska öarna

En lokal naturguide följer med och visar oss allt under hela kryssningen. Det finns gott om tid för fotografering och frågor varje dag. På kvällarna, efter dagens spännande exkursioner väntar middagar med mycket färsk fisk och frukt, medan vi lyssnar på föredrag om Galapagos under Stilla Havets stjärnhimmel.  Med hjälp av två stabila gummibåtar tar vi oss i land säkert och bekvämt. Sexton personer är högsta antal personer som tillåts vid varje enskild landstigning på Galapagos. Vi kan därför alltid gå iland tillsammas i sällskap med båtens naturguide. Vi får med andra ord maximalt med tid till att njuta av de spännande djuren och den vackra naturen.

Båten har tre däck

Vår bekväma båt har tre däck. Hytterna är belägna på övre och undre däck. På mellandäck finns vår vackra salong, där måltiderna intas. Det finns skillnader mellan hytterna, men samtliga är likvärdiga i komfort. Däckplanskiss:

 Renoverad: 2019, mått: 25m x 6m, maxfart: 9 knop

Landstigningar

Våra stabila gummibåtar tar oss tryggt iland 

Vandring på gyllene stränder är en av många höjdpunkter på resan.