Researrangörer

Grand Tours www.grandtours.se
Grand Tours erbjuder innehållsrika resor med må-bra upplevelser. Resorna kännetecknas av kvalitet och personlig service och leds alltid av en svensktalande färdledare. Grand Tours arrangerar flodkryssningar, hälsoresor, tågresor, rundresor och långtidsresor.

 

Historiska resor www.historiskaresor.se
Historiska resor erbjuder innehållsrika program med historisk anknytning ledda av specialister inom sitt område. Några av resorna har militärhistorisk inriktning. Alla resor har det gemensamt att de är skapade särskilt för dig med ett starkt intresse för länders och folks historia. 

 

Naturkompaniet Resor  www.naturkompanietresor.se
Upplev den nordiska vildmarken och lär dig vistas ute i naturen. Övernatta ute i det fria och utveckla dina kunskaper om friluftsliv.

 

Reseskaparna  www.reseskaparna.se
ReseSkaparna arrangerar resor med teman som mat & vin, må bra, långtidssemester, bridge, vandring & musik. Handplockade reseledare visar sina smultronställen och tar resenärerna till sina personliga vänner. Reseledarna kan ofta också sjunga och underhålla.

 

Äventyrsresor www.aventyrsresor.se
Äventyrsresor arrangerar hållbara naturresor med fokus på djurliv och vandring. I små grupper reser vi till tex Serengeti, Galapagos, Borneo och Arktis. Gruppresorna leds av biologer men du kan också välja att resa i egen grupp med lokal naturguide. Resegaranti
Researrangörerna som ingår i Tour Operators WE Travel Group AB ställer lagstadgad resegaranti hos Kammarkollegiet och är medlemmar i SRF (Svenska resebyråföreningen).

Ägare och VD
Tour Operators WE Travel Group AB ägs av Anders Eslander och Thord Wilkne. VD är Kerstin Swanvall.

Varmt välkommen att upptäcka världen med oss!