John Hellervik

Reseproducent och resekonsult
Vår göteborgare John hjälper dig att planera alltifrån safariresor i Östafrika och tigersafari i Indien till kryssningar kring Wrangelön. Även expert på flygbokning. På Äventyrsresor sedan 2011. 
john@aventyrsresor.se

Sofia Larsson

Reseproducent och resekonsult
Sofia ansvarar för produktionen av våra FamiljeExpeditioner. Vill du göra en resa som kombinerar sol och bad med en safari eller andra aktiviteter i naturen, är Sofia den du ska kontakta. Några av favoritresmålen är Sri Lanka och Tanzania, gärna tillsammans med barnen. På fritiden tar hon gärna en löprunda i spåret, spelar innebandy och engagerar sig i sönernas sportaktiviteter. På Äventyrsresor sedan 2003. 
sofia@aventyrsresor.se

Jenny Weiland

Reseproducent och resekonsult
Jenny är reseproducent för våra aktiva resor och vandringar. Hon gillar utmaningar och trivs som bäst när hon är på resande fot. På sin lediga tid är hon gärna ute i naturen. 2018 stod hon på toppen av Afrikas högsta berg Kilimanjaro men har också vandrat i bl.a Himalaya, Karpaterna och på Färöarna. 
jenny@aventyrsresor.se

Gösta Westin

Verksamhetschef
Gösta har ett stort djur- och naturintresse med särskilt fokus på stora däggdjur och marint liv. Fick han dela sitt liv mellan savannen och korallreven, så skulle inte så mycket saknas. Men även livet på vattenytan är en viktig del och fritiden ägnas i stor utsträckning som frivillig skeppare i Sjöräddningssällskapet. Till mäktigaste reseminnena räknas besöket hos bergsgorillorna i Uganda. På Äventyrsresor för andra gången, först mellan 1993 och 2005 och nu sedan 2020.
gosta@aventyrsresor.se

Monika Lykvist

Marknadsansvarig
Monika är ansvarig för vår digitala marknadsföring och har arbetat på Äventyrsresor sedan 2000. Hon delar sin tid mellan Äventyrsresor och de andra researrangörerna i WE Travel Group. Trivs bra ute i naturen, gärna i löpspåren i Nackareservatet eller på skidor i Norrland. Är gärna aktiv på resan och gillar att vandra. Costa Rica och Nepal hör till favoritresmålen.
monika@aventyrsresor.se