Utvalda partners till Naturkompaniet
Gösta Westin på Äventyrsresor berättar om vad vi erbjuder:

- Vi har försökt hitta ett brett utbud med såväl utmanande som lite lugnare upplevelser, men alla med fokus på naturen och att lära sig mer kring friluftsliv och att hantera sin utrustning.

- Ett av de vanligaste samtalsämnena vi har med våra gäster, gäller utrustning och packningstips. Tillsammans med Naturkompaniet skapar vi nu ett helt nytt sätt för våra gäster att kunna testa sig fram till en bekvämare och säkrare naturupplevelse. 

Resor till den nordiska vildmarken

- Resorna går till den nordiska vildmarken. På vintern när vi oss om vintertältning, vandrar med snöskor, åker skidor och hundspann i Lappland. Vi har också resor under vår, sommar och höst, bland annat björnskådning i norra Finland, kajakpaddling i storslagen natur längst Helgelandskusten, Sail & Ski vid Nordnorges fjordar, fjällvandringar och toppturer i Sverige och Norge. Men även enklare och lite kortare äventyr, som helger på temat "första natten ute", i Tivedens magiska urskogar.

Resorna finns på Naturkompanietresor.se

Vi är stolta över att vara utvalda partners till Naturkompaniet. Du hittar alla resor på vår hemsida för Naturkompaniet Resor.

Till Naturkompaniet Resor  »

 

Vi erbjuder unika naturupplevelser runt om i Sverige och grannländerna. Vi reser i mindre grupper, med erfarna guider och experter från Naturkompaniet. Att fördjupa sin kunskap om friluftsliv, utrustning och natur är viktiga inslag på alla våra resor.