Hållbara resor
Många känner en stark önskan om att utforska naturen i sitt närområde, som alternativ till långväga resor. Därför har vi tillsammans med Naturkompaniet startat Naturkompaniet Resor. Tanken är att kombinera vår långa erfarenhet av att arrangera hållbara naturresor med Naturkompaniets expertis inom friluftsutrustning. På resorna får du låna utrustning från Naturkompaniet och lära dig hur du vistas ute i vår nordiska vildmark.

Naturupplevelser i Norden
Gösta Westin på Äventyrsresor berättar om vad vi erbjuder:

- Vi har försökt hitta ett brett utbud med såväl utmanande som lite lugnare upplevelser, men alla med fokus på naturen och att lära sig mer kring friluftsliv och att hantera sin utrustning.

- Ett av de vanligaste samtalsämnena vi har med våra gäster, gäller utrustning och packningstips. Tillsammans med Naturkompaniet skapar vi nu ett helt nytt sätt för våra gäster att kunna testa sig fram till en bekvämare och säkrare naturupplevelse. 

Resorna går till Lappland där vi lär oss om med vintertältning, vandrar med snöskor, åker skidor och hundspann. Men vi har också resor för att skåda björn i norra Finland, kajakpaddling i storslagen natur längst Helgelandskusten, Sail & Ski vid nordnorges fjordar, fjällvandringar och toppturer i Sverige och Norge. Men även enklare och lite kortare äventyr, som helger på temat "första natten ute", i Tivedens magiska urskogar.

Naturkompaniet Resor
Vi erbjuder unika naturupplevelser runt om i Sverige och grannländerna. Vi reser i mindre grupper, med erfarna guider och experter från Naturkompaniet. Att fördjupa sin kunskap om friluftsliv, utrustning och natur är viktiga inslag på alla våra resor. Vi strävar efter att ta stor hänsyn till miljön och vi följer givetvis alla regler och rekommendationer kring Covid19.

Till Naturkompaniet Resor  »