Hoppa till huvudinnehåll

M/Y Pegasus

Båtbeskrivning av yachten M/S Pegasus. Här kan du läsa mer om båten och se bilder på hytter, soldäck och matsal.

Bekväm motoryacht av katamarantyp som ger oss bästa förutsättningar att uppleva Seychellerna på ett bekvämt och givande sätt. Från fartyget gör vi dagliga landstigningar och snorklingsturer med våra gummibåtar. 

Vår bekväma yacht M/Y Pegasus

M/Y Pegasus är en mycket bekväm motorkryssare av katamarantyp. Från soldäcken i trä kan vi njuta av en avkopplande kryssning, havet och den vackra naturen vi besöker. Här kan du förboka vilken hytt du önskar.

Läs mer

Hyttbeskrivning

Samtliga hytter har fönster av något slag. Hytterna är rymliga och har dubbelsäng eller två enkla bäddar, samt egen dusch och WC. Hårtork och A/C etc. finns i varje hytt. Vissa hytter har även ett litet kylskåp.

Läs mer

Allmänna utrymmen

Båten har salong med stora fönster. En varm dag är det skönt att sitta i salongen en stund under de varmaste timmarna. Alla inre utrymmen är luftkonditionerade. På båtens övre däck finns solstolar där vi kan koppla av med en bok, en kopp kaffe eller te.

Läs mer

Bad och snorkling

Vi kan bada eller snorkla från akterdäck. Men vi badar och snorklar framför allt varje dag från stränderna där vi stigit i land, eller direkt från gummibåtarna som tar oss till de bästa ställena för snorkling. Ombord finns en dusch på akterdäck och när vi kommer ombord brukar man bjuda på en kyld handduk och ett glas juice. Någon av dagarna brukar det även bli buffé på stranden.

Läs mer

Soldäck

Från soldäcket kan vi njuta av en avkopplande kryssning, havet och den vackra öarna vi besöker. På det aktre restaurangdäcket eller inne i salongen kan man sitta och läsa en bok eller kanske bara ta en kopp kaffe eller te med kakor och frukt.

Läs mer