Hoppa till huvudinnehåll

M/S Panorama II

Ombord på M/S Panorama II får vi uppleva Söderhavets skönhet med atoller, vita stränder, ett enastående marint liv och spännande kultur och historia på öarna

Från båten och vid  daliga landstigningar möter vi Söderhavets djur, natur, djur och kultur. En naturnära och avkopplande kryssning där vi till fullo kan njuta av alla bekvämligheter ombord, lärorika utfärder och trevligt sällskap!

Motorseglaren M/S Panorama II

M/S Panorama är en mycket bekväm och elegant, tremastad motorseglare. Från soldäcken i trä njuter vi av vår avkopplande kryssning, havet och den vackra naturen vi besöker.

Läs mer

Hyttbeskrivning

Samtliga hytter ligger ovanför vattenytan och har fönster. Hytterna är rymliga och är utrustade med luftkonditionering och har antingen dubbelsäng eller två enkla bäddar. Samtliga har egen dusch och WC, säkerhtesskåp, hårtork och en liten kyl. De är fördelande enligt nedan: Sundeck - soldäck: P-hytt. Riviera - huvuddäck: A - hytt. Oceans - undre däck: B-hytt och C-hytt.

Läs mer

Allmänna utrymmen

Fartyget har salonger med stora fönster. En varm dag kan det vara skönt att sitta i salongen en stund under de varmaste timmarna. Alla utrymmen har luftkonditionering. På huvuddäck och soldäck finns stol och bord sam solstolar där vi kan koppla av med en bok, en kopp kaffe eller te.

Läs mer

Bad och snorkling

Vi snorklar från akterdäck. Den modiga kan dyka i från relingen. Vi badar och snorklar också från stränderna, där vi stigit i land.

Läs mer

Soldäck

Från soldäcken kan vi njuta av en avkopplande kryssning, havet och den vackra naturen vi besöker. När vi kan och vinden friskar i sätter vi segel!

Läs mer