Hoppa till huvudinnehåll

Cachalote Explorer

Båtbeskrivning av Cachalote Explorer. Här kan du läsa mer om båten och se bilder på hytter, soldäck och matsal.

M/Y Cachalote Explorer är en bekväm motoryacht, ombyggd för att kryssa på Galapagos året om. Båten tar endast sexton deltagare med 8 hytter fördelade på två däck. Med mycket kunniga naturguide från Galapagos gör vi dagliga landstigningar på öarrna och varje dag ges möjlighet till bad och snorkling.

M/Y Cachalote Explorer

På våra kryssningar får du maximal tid att fotografera och utforska öarnas djurliv. Ska du en gång resa till Galapagos bör du välja att resa med oss!

Läs mer

Hyttbeskrivning

Ombord på Cachalote Explorer finner vi 8 hytter, fördelade på övre och nedre däck. Samtliga hytter har fönster eller fönstergluggar. Hytterna är relativt rymliga och samtliga har egen dusch och WC. Hela båten har luftkonditionering.

Läs mer

Allmänna utrymmen

Båten har salong med stora fönster. En varm dag är det skönt att sitta i salongen en stund under de varmaste timmarna, eller i skuggan på soldäck med en god bok.

Läs mer

Bad och snorkling

Vi badar och snorklar varje dag från stränderna där vi stigit i land, eller direkt från gummibåtarna som tar oss till de bästa ställena för snorkling.

Läs mer

Båtens tre soldäck

Båten har tre soldäck varifrån vi kan njuta av en avkopplande kryssning, havet och den vackra öarna vi besöker.

Läs mer

Rutter

Ombord Cachalote Explorer kan du välja mellan 6, 8 och 15 dagars kryssningar. Varannan vecka kryssar hon till de centrala och västra öarna eller de centrala, södra och norra öarna. Samtliga rutter har en väll genomtänkt och unik resplan där man får uppleva så mycket som möjligt av Galapagos unika arkipelag. Resplanerna kan kombineras för att bilda en 15-dagars resplan som vi starkt rekommenderar för de resenärer som vill ha en komplett och djupgående upplevelse av Galapagosöarna.

Läs mer