Översikt

Tilläggsresa: Máncora - sol och bad

Förläng din Peruresa med sol och bad vid Stillahavskusten. Vi bor på Vichayitostranden, 20 minuter från Máncora stad. Här njuter vi av sol och bad runt det mysiga hotellet. I Máncora med omnejd samlas surfare från hela Sydamerika och hela området andas surfing. Vid dagens slut kan vi avnjuta solnedgången och den goda peruanska maten på hotellets restaurang. Den som önskar lite mer fart och fläkt kan bege sig in till Máncora.

Reseprogram

 • Dag 1 Från Cusco till Máncora

  Transfer till flygplatsen och flyg västerut till ....Vi checkar in på vårt hotell, Vichayito Bungalows & Carpas by Aranwa (eller liknande). 

 • Dag 2-4 Sol och bad på egen hand

  Ta dagen som den kommer och njut av sol och salta bad i havet. För den som förderar pool finns ett trevligt poolområde på hotellet. Du som vill testa surfing har alla möjligheter. Det går också att göra utflykter till närliggande Máncora eller någon annan strandort längs kusten. Frukost ingår alla dagar.

 • Dag 5 Till Lima för hemresa

  Vi äter frukost och packar ihop innan vi lämnar Vichayito och beger oss till flygplatsen för inrikesflyg till Lima vartifrån vi fortsätter resan hem till Skandinavien. (Möjlighet att förlänga resan med någon dag i Lima finns).

Karta

Resfakta

Reslängd 4 dagar
Avresor Varje dag april- november
I priset ingår
 • Inrikesflyg från Cusco och tillbaka till Lima
 • Transfer t/r från flygplatsen till hotellet
 • Del i dubbelrum 
 • Frukost 
I priset ingår ej

Drycker, dricks och personliga utgifter

Resplan

Dag 1. Mot Máncora
Dag 2-4. Sol och bad på egen hand
Dag 5. Hemresa, via Lima

Att resa i pandemin
Vi följer svenska UDs reserekommendationer och du får full återbetalning om din resa skulle bli inställd. Läs mer här »

Hållbarhet
Genom att besöka nationalparker och naturreservat bidrar vi till att skydda och bevara värdefulla naturområden och habitat. Vår ambition är att resorna ska vara inspirerande, engagerande och aktivt bidra till en hållbar utveckling på resmålet. Flygresan är klimatkompenserad. Läs mer här »

Rådgivning via Zoom
Vi erbjuder individuell rådgivning via Zoom, hör av dig till oss så bokar vi en tid för att diskutera din nästa resa och svara på dina frågor.

Bra att veta

Del i dubbelrum 3 nätter på Vichayito Bungalows & Carpas by Aranwa

Boende

 • Máncora, Vichayito bungalows & Carpas by Aranwa

  Mitt på Vichayitostranden ligger Vichayito Bungalows & Carpas by Aranwa. Ett trevligt hotell med allt man kan önska sig. Här bor vi i bekväma stationära tält, så kallade "carpas" eller i bungalows med havet som närmsta granne. På hotellet finns pool, spa, restaurang och en bar. Rummen och tälten är snyggt inredda och här finns allt man behöver.