Översikt

Tilläggsresa: Máncora - sol och bad

Förläng din Peruresa med sol och bad vid Stillahavskusten. Vi bor på Vichayitostranden, 20 minuter från Máncora stad. Här njuter vi av sol och bad runt det mysiga hotellet. I Máncora med omnejd samlas surfare från hela Sydamerika och hela området andas surfing. Vid dagens slut kan vi avnjuta solnedgången och den goda peruanska maten på hotellets restaurang. Den som önskar lite mer fart och fläkt kan bege sig in till Máncora.

Reseprogram

 • Dag 1 Från Cusco till Máncora

  Transfer till flygplatsen och flyg västerut till kusten. Transfer vidare till hotellet. Vi checkar in på vårt hotell, Vichayito Bungalows & Carpas by Aranwa (eller liknande). 

 • Dag 2-3 Sol och bad på egen hand

  Ta dagen som den kommer och njut av sol och salta bad i havet. För den som förderar pool finns ett trevligt poolområde på hotellet. Du som vill testa surfing har alla möjligheter. Det går också att göra utflykter till närliggande Máncora eller någon annan strandort längs kusten. Frukost ingår alla dagar.

 • Dag 4 Till Lima för hemresa

  Vi äter frukost och packar ihop innan vi lämnar Vichayito och beger oss till flygplatsen för inrikesflyg till Lima vartifrån vi fortsätter resan hem till Skandinavien. (Möjlighet att förlänga resan med någon dag i Lima finns).

Karta

Resfakta

Reslängd 4 dagar
Avresor Varje dag april- november
Pris Från På förfrågan!
I priset ingår
 • Inrikesflyg från Cusco och tillbaka till Lima
 • Transfer t/r från flygplatsen till hotellet
 • Del i dubbelrum 
 • Frukost 
I priset ingår ej

Drycker, dricks och personliga utgifter

Så här bokar du
Klicka på knappen Boka direkt och fyll i uppgifterna. Du betalar ingenting nu. När du har slutfört din bokning får du en bekräftelse och en faktura på din anmälningsavgift som ska betalas inom 7 dagar. Vi garanterar din bokning under den tiden. Datum och belopp för slutbetalning framgår av din faktura, normalt är det 40 dagar före avresan. Vissa resor går inte att boka direkt, du får då fylla i ett formulär så återkommer vi med ett reseförslag.
Läs om hur du bokar och nästa steg Inför din resa »

Resplan

Dag 1. Mot Máncora
Dag 2-4. Sol och bad på egen hand
Dag 5. Hemresa, via Lima

Rådgivning på distans
Vi erbjuder rådgivning på distans via Zoom, Teams eller liknande format. Hör av dig till oss på resor@aventyrsresor.se så bokar vi en tid för att diskutera din nästa resa och svarar på dina frågor.

Hållbarhet
Genom att besöka nationalparker och naturreservat bidrar vi till att skydda och bevara värdefulla naturområden och habitat. Vår ambition är att alla resor ska bidra till en hållbar utveckling på resmålet. Alla eventuella flygresor är klimatkompenserade. Läs mer här »

Om Äventyrsresor
Upplevelsen är det exklusiva. I små grupper kommer vi nära nära. Om oss »

Bra att veta

Del i dubbelrum 3 nätter på Vichayito Bungalows & Carpas by Aranwa

Boende

 • Máncora, Vichayito bungalows & Carpas by Aranwa

  Mitt på Vichayitostranden ligger Vichayito Bungalows & Carpas by Aranwa. Ett trevligt hotell med allt man kan önska sig. Här bor vi i bekväma stationära tält, så kallade "carpas" eller i bungalows med havet som närmsta granne. På hotellet finns pool, spa, restaurang och en bar. Rummen och tälten är snyggt inredda och här finns allt man behöver.