Översikt

Tilläggsresa: Sol och bad i Goa

Förläng din tigersafari med sol och bad på de långa sandstränderna i Goa. Antingen i det lugnare södra Goa eller det lite mer livliga norra Goa. Vila ut, bada eller strosa längs de oändliga stränderna. Du kan även besöka världsarvet Old Goa med gamla portugisiska katedraler, eller göra en båttur i solnedgången från Panaji och upplev staden från havet. Passa även på att åka med på delfinsafari med båtar från stranden, som omväxling.

Efter tigersafarin flyger du mot Indiska oceanen och Goa. Här bor vi på antingen på Sonesta Inn vid candolimstranden i Norra Goa eller på Beleza by the beach på södra Goas långa sandstränder. Båda hotellen har hög standard, fina pooler och stora trädgårdar samt nära till stranden.

"Indien light"
I södra Goa är det lite lugnare och där det är relativt glest mellan hotellen. De långgrunda sandstränderna sträcker sig milsvida utan allt för många besökare. Norra Goa har fler hotell och lite mer liv och rörelse med en lång huvudgata med restauranger, barer och affärer. Även här är del milslånga, fina, stränder. Goa är lite av ett grönt, frodigt "Indien light". Passa på att göra utflykter till olika marknader med mat, tyger, prylar och se på vardagslivet. Eller bara ta det lugnt och bada eller strosa längs stränderna.

Old Goa och Panaji
Här är det billigt att ta sig runt med taxi, så passa på att besöka världsarvet med den övergivna portugisiska staden "Old Goa". Här finns flera stora välbevarade katedraler omgivna av lummiga parker, det är allt som idag finns kvar av den tidgare huvudstaden, som en gång sades kunna jämföra sig med det dåtida Lissabon. Även den adminsitrativa huvudstaden Panaji, med en blandning av nytt och gammal portugisisk bebyggelse, är värd ett besök. Passa på att flanera i de gamla pittoreska hamnkvarteren med små färglada hus eller följ med på en kvällstur och se staden från lagunen på någon av båtarna som avgår från hamnen. Det brukar bli musik och uppträdanden på scenen ombord och man får uppleva hur indiska familjer roar sig när de är lediga.

Reseprogram

 • Dag 1 Från New Delhi till Goa

  Avresa från Delhi med inrikesflyg till Goa. Flyg drygt 3 timmar, ni möts på flygplatsen av en förare som kör er (ca 30-60 min beroende på hotell) till strandhotellet.

 • Dag 2-5 Goa

  Sol, bad och utflykter. Utforska Goa med omgivningar eller bara njut av strandlivet

 • Dag 6 Från Goa till New Delhi

  Efter frukost och ett sista dopp är det dags för transfer till flygplatsen och flyg till Delhi. Här möter en ny transfer eller shuttlebus som kör er till ett airporthotell i Delhi. Em-kväll fri.

 • Dag 7 Hemresa

  Transfer till flygplatsen för flyg hem. Flyg till Helsingfors på förmiddagen. Obs man måste vara på flygplatsen 3 tim före avgång. Byte av flyg till Stockholm med ankomst på kvällen. (Samma som för dag 12 på tigerresan "I Maharadjans land".)

Resans höjdpunkter

 • Sol, bad och avkoppling, mindre hotell med bra standard
 • Nära till Indiskt småstadsliv med marknader och affärer
 • Nära till världsarv som Old Goa och gamla städer som Panaji
 • Nära till delfinsafari och andra båtturer
 • Bra avslutning på tigersafari

Karta

Resfakta

Reslängd 6 nätter, 7 dagar
Avresor Dagligen, året om
Pris Från 13 000 kr
Enkelrumstillägg 6500 kr
Detaljerade priser

Del i dubbelrum: 13000 kr/person
Enkelrum: 19500 kr

Extra natt i dubbelrum: 1200 kr/person
Extra natt i enkelrum: 2200 kr

Om du flyger hem från Goa så slipper man inrikesflyget till Delhi och den sista hotellnatten där. Kontakta oss för pris om detta är fallet

Barnpris

Kontakta oss för pris

I priset ingår
 • Inrikesflyg Delhi - Goa t/r
 • Boende sex nätter (5 i Goa samt 1 i Delhi) med del i dubbelrum med frukost
 • Transfers till/från hotellen/flygplatserna.
Extra dagar

Extra natt i dubbelrum: 1200 kr/person
Extra natt i enkelrum: 2200 kr

Så här bokar du
Klicka på knappen Boka direkt och fyll i uppgifterna. Du betalar ingenting nu. När du har slutfört din bokning får du en bekräftelse och en faktura på din anmälningsavgift som ska betalas inom 7 dagar. Vi garanterar din bokning under den tiden. Datum och belopp för slutbetalning framgår av din faktura, normalt är det 40 dagar före avresan. Vissa resor går inte att boka direkt, du får då fylla i ett formulär så återkommer vi med ett reseförslag.
Läs om hur du bokar och nästa steg Inför din resa »

Information om avresor

Avresa varje dag, endast som tillägg till rundresa i Indien.

Resplan

Dag 1. Från New Delhi till Goa
Dag 2-5. Goa
Dag 6. Från Goa till New Delhi 
Dag 7. Hemresa

Rådgivning på distans
Vi erbjuder rådgivning på distans via Zoom, Teams eller liknande format. Hör av dig till oss på resor@aventyrsresor.se så bokar vi en tid för att diskutera din nästa resa och svarar på dina frågor.

Hållbarhet
Genom att besöka nationalparker och naturreservat bidrar vi till att skydda och bevara värdefulla naturområden och habitat. Vår ambition är att alla resor ska bidra till en hållbar utveckling på resmålet. Alla eventuella flygresor är klimatkompenserade. Läs mer här »

Om Äventyrsresor
Upplevelsen är det exklusiva. I små grupper kommer vi nära nära. Om oss »

Bra att veta

Observera att vissa internationella flyg går direkt från Goa och man då kan boka sitt internationella flyg till Delhi och hem från Goa. På det sättet kan man undvika en flygning tillbaka till delhi med tillhörande hotellnatt.

Boende

 • Indien, Goa, Sonesta Inns****, Candolim Beach

  Sonesta Inns är ett trevligt och uppskattat hotell ganska precis i mitten av den långa stranden i Candolim, norra Goa. Bestående av ett antal låga byggnader med 52 trevliga och välutrustade rum. Rummen är smakfullt inredad i en ekovänlig stil, med luftkonditionering, platt-tv, värdeskåp, minibar och rumsservice (under del av dagen). På området finns en stor pool, restaurang, bar och en grönskade trädgård som går ända ner till stranden. Huvudgatan med restauranger, barer och affärer ligger bara några minuter bort.

 • Indien, Goa, Beleza By The Beach****

  Belza By the Beach är en nybyggd resort i Södra Goa vid Colva beach. Resorten ligger naturskönt precis vid stranden och är omgärdad av risfält. Hotellbyggnanderna är låga och vackert utplacerade på den lummiga tomten. Rummen är stora och har alla behövliga faciliteter så som luftkonditionering, platt-tv och safe. På området finns en stor pool, restaurang, bar och en strandbar som serverar enklare rätter. Det finns även Spa och aktivitetsrum för barn och ungdomar. För att ta sig till andra restauranger och affärer behöver man gå ca 20 min längs stranden till Colva by.