Översikt

Uppgradering: Hotell Patio Andaluz i Quito

Uppgradera ditt boende till Patio Andaluz i Quito, ett elegant boutiquehotell i kolonialstil beläget endast 150 meter från Plaza Grande. Här har vi nära till flera av stadens sevärdheter, restauranger och caféer.

Patio Andaluz är ett historiskt boutiquehotell, beläget mitt i det koloniala Quito. Härifrån har vi promenadavstånd till flera sevärdheter så som Independence Plaza och kyrkorna San Francisco och La Compañia. Byggnaden andas verkligen kolonial historik med sin arkitektur och små innergårdar. Hotellets restaurang ligger på den stora innegården och här bjuds vällagad mat från såväl Ecuador som Spanien.

Reseprogram

 • Dag 1 Ankomst till Ecuadors huvudstad Quito

  Vi kommer fram på eftermiddagen, och möts av en respresentat från vår samarbetspartner på flygplatsen som tar oss till vårt hotell beläget i hjärtat av Quito. Kvällen fri.

 • Dag 2 Fri dag i Quito

  Staden Quito är belägen på 2.800 meters höjd, omgiven av snöklädda vulkaner. Idag har vi en fri dag att promenera och njuta av den latinamerikanska atmosfären. Vi har tid att på egen hand besöka den gamla, koloniala stadskärnan från 1500-talet. Här är den mäktiga Franciscuskatedralen och torget Plaza de Independencia belägna och även många trevliga restauranger och caféer.

  Måltider: Frukost

 • Dag 3 Mot Galapagos

  Transfer till flygplatsen för avresa tidig morgon mot Galapagos. Ett par timmar senare anländer vi till ön Baltra i Galapagos arkipelagen. Här träffar vi vår guide och beger oss med buss över Ithabaca kanalen söderut mot ön Santa Cruz. Program på fastlandet se separat resebeskrivning innan vi embarkerar vårt kryssningfatyg.

  Måltider: Helpension

Resans höjdpunkter

 • Boende i elegant stil
 • Närheten till Plaza Grande
 • Smakfullt inredda rum med alla bekvämligheter man kan önska sig

Karta

Resfakta

Reslängd 3 dagar
Avresor Dagligen, året om
Pris Från På förfrågan.
Enkelrumstillägg kontakta oss för pris
I priset ingår
 • 2 nätter/ del i dubbelrum
 • Frukostbuffé
 • Flygplatstransfers
Extra dagar

Boka med fördel en stadsrundtur i Quito för att lära dig mer om stadens historia.

Så här bokar du
Klicka på knappen Boka direkt och fyll i uppgifterna. Du betalar ingenting nu. När du har slutfört din bokning får du en bekräftelse och en faktura på din anmälningsavgift som ska betalas inom 7 dagar. Vi garanterar din bokning under den tiden. Datum och belopp för slutbetalning framgår av din faktura, normalt är det 40 dagar före avresan. Vissa resor går inte att boka direkt, du får då fylla i ett formulär så återkommer vi med ett reseförslag.
Läs om hur du bokar och nästa steg Inför din resa »

Information om avresor

 

Resplan

Dag 1. Ankomst Quito
Dag 2. Upptäck Quito på egenhand
Dag 3. Mot Galapagos

Rådgivning på distans
Vi erbjuder rådgivning på distans via Zoom, Teams eller liknande format. Hör av dig till oss på resor@aventyrsresor.se så bokar vi en tid för att diskutera din nästa resa och svarar på dina frågor.

Hållbarhet
Genom att besöka nationalparker och naturreservat bidrar vi till att skydda och bevara värdefulla naturområden och habitat. Vår ambition är att alla resor ska bidra till en hållbar utveckling på resmålet. Alla eventuella flygresor är klimatkompenserade. Läs mer här »

Om Äventyrsresor
Upplevelsen är det exklusiva. I små grupper kommer vi nära nära. Om oss »

Bra att veta

Uppgradera ditt boende i Quito till botique hotellet Patio Andaluz med perfekt läge i närhet till Plaza Grande.