Översikt

Tilläggsresa: Sol och bad i Sámara

Förläng din vistelse i Costa Rica med några extra dagars sol och bad vid Stillahavskustens pärla, Sámara. Vi bor på Montelaguna, ett charmigt hotell med bra läge mellan Sámara och den vidsträckta och lugnare Playa Carrillo.

I den lilla fiskebyn finns flera små restauranger och butiker. Möjligheter till utflykter så som paddling och ridturer på stranden. Den som vill kan utmana sig själv med en surflektion, och för den som inte vill surfa kan man från stranden betrakta skådespelet när de mer erfarna surfarna ger sig ut i jakten på den perfekta vågen.

Reseprogram

 • Dag 1-3 Lata dagar i Sámara vid Stilla havet

  Genom ett kuperat landskap förflyttar vi oss med buss till den lilla fiskebyn Samara på Stilla havskusten, där vi kan njuta av salta bad och flera kilometer vit sand i fyra dagar och tre nätter. Vi inkvarterar oss på det fina boutiquehotellet som ligger mellan Sámara och Playa Carrillo, ca 35 minuters promenad längs stranden till Sámara stad där det finns små butiker och restauranger. I Sámara kan man rida längs stranden, snorkla vid korallrevet, paddla kajak eller bara lata sig! Montelaguna hotel, nära stranden och med ett mysigt poolområde. • Dag 4 Tillbaka till San José

  Vi har tid för ett sista morgondopp. Under förmiddagen beger vi oss sedan tillbaka mot San José.

Resfakta

Reslängd 4 dagar
Avresor Dagligen, året runt
Pris Från 4500 kr
Enkelrumstillägg På förfrågan
Detaljerade priser

Priset gäller för två vuxna i dubbelrum med dubbelsäng, för rum med 2 separerade sängar tillkommer 100 kr/person/natt.

I priset ingår
 • 3 nätter del i dubbelrum på Montelaguna inkl. frukost
 • Transporter
I priset ingår ej

Utflykter som  surfing, ridning på stranden, tur till havssköldpaddorna och snorkling.

Så här bokar du
Klicka på knappen Boka direkt och fyll i uppgifterna. Du betalar ingenting nu. När du har slutfört din bokning får du en bekräftelse och en faktura på din anmälningsavgift som ska betalas inom 7 dagar. Vi garanterar din bokning under den tiden. Datum och belopp för slutbetalning framgår av din faktura, normalt är det 40 dagar före avresan. Vissa resor går inte att boka direkt, du får då fylla i ett formulär så återkommer vi med ett reseförslag.
Läs om hur du bokar och nästa steg Inför din resa »

Resplan

Dag 1-3. Lata dagar i Samara vid Stilla havet
Dag 4. Tillbaka till San José

Resans karaktär

Sol och bad vid Samara Beach vid Stilla havet med möjligheter till olika utflykter som finns att boka på hotellet. Utflykter allt från ridning på stranden till snorkelturer till närliggande öar och surfing.

Rådgivning på distans
Vi erbjuder rådgivning på distans via Zoom, Teams eller liknande format. Hör av dig till oss på resor@aventyrsresor.se så bokar vi en tid för att diskutera din nästa resa och svarar på dina frågor.

Hållbarhet
Genom att besöka nationalparker och naturreservat bidrar vi till att skydda och bevara värdefulla naturområden och habitat. Vår ambition är att alla resor ska bidra till en hållbar utveckling på resmålet. Alla eventuella flygresor är klimatkompenserade. Läs mer här »

Om Äventyrsresor
Upplevelsen är det exklusiva. I små grupper kommer vi nära nära. Om oss »

Bra att veta

Del i dubbelrum inkl. frukost

Boende

 • Monte Laguna, Sámara

  Charmigt Boutiquehotell mitt emellan stranden i Samara och stranden i Carillo. Grönskande trädgård med pool. Kort gångavstånd till båda sandstränderna. Till Samara centrum har du 30 minuters promenad på stranden eller ca 2 km med taxi. Hotellet har en italiensk restaurang som har öppet hela dagen. Här serveras även frukosten och kan avnjutas i restaurangen eller utomhus i morgonsolen alldeles vid det mysiga poolområdet. Personalen hjälper er gärna att boka restauranger, utflykter eller transporter. På rummen finns fri Wi-Fi, A/C och TV och i anslutning till rummen finns antingen en balkong eller terrass.