Positivt resande

Positivt resande på Galapagos
Galapagosöarna har varit isolerade från fastlandet i miljontals år. Din resa bidrar till att rädda ett av jordens mest spännande, naturliga utvecklingslaboratorium!
Läs mer
Tanzania
Utan besökare riskerar savannens unika ekosystem gå förlorade för alltid. Din resa gör det möjligt att driva naturvårdsprojekt och anställa parkvakter!
Läs mer
Borneo
På Borneo finns jordens äldsta regnskogar, en unik och fascinerande värld av liv. Din resa bidrar till att skydda denna enorma artrikedom!
Läs mer
Costa Rica
I Costa Rica inser man värdet av biologisk mångfald. Res till landet där över en fjärdedel av landets yta är nationalpark eller naturreservat!
Läs mer
Kilimanjaro
För att bestiga Kilimanjaro krävs hjälpande händer från bärare, guider och kockar. Din resa bidrar till viktig sysselsättning!
Läs mer
Uganda
Uganda är föregångsland inom ekoturism och naturvård. Ditt besök hos bergsgorillorna bidrar till att skydda dem från utrotning!
Läs mer
Botswana
Ditt besök i Botswana ger fantastiska naturupplevelser och nationalparksavgifterna bidrar till att skydda några av världens sista noshörningar!
Läs mer
Zimbabwe
Din resa hjälper till att trygga vattensäkerheten för både djur i nationalparken och för människorna som bor längs dess gränser!
Läs mer