Avrådan
För länder inom EU och Schengen gäller speciella regler land för land och läget på grund av Corornapandemin förändras dagligen, så därför rekommenderar vi att gå in på UD:s hemsida https://www.regeringen.se/uds-reseinformation/ud-avrader/ för dagsaktuell information.

Om återbetalningar
Du som är inbokad på en resa med utresa innan den 15 april 2021 kommer ges möjlighet att omboka din resa till ett senare datum eller avboka och få din resa återbetald. Vi kontaktar alla kunder som berörs per e-post i turordning utifrån avresedatum.

Återbetalningar vid avbokning, ska enligt paketreselagen ske så fort som möjligt, senast inom 14 dagar. Vi har ställt lagstadgad resegaranti hos Kammarkollegiet vilket är en trygghet för dig som resenär.

Resor efter 31 maj 2021
För avresor efter 31 maj genomför vi resan som planerat såvida UD inte förlänger avrådan eller om förhållandena på plats inte skulle medge resa. 

Flexibela bokningsvillkor
Fri avbokning fram till 90 dagar innan avresan för alla nya bokningar. Vi informerar dig om exakta villkor när du gör din bokningsförfrågan.Har du en resa bokad redan så gäller villkoren som gällde vid bokningsdagen.

Hälsningar
Äventyrsresor

Uppdaterad 2021-04-19