Avrådan
För länder inom EU och Schengen gäller speciella regler land för land och läget på grund av Corornapandemin förändras dagligen, så därför rekomenderar vi att gå in på  UD:s hemsida https://www.regeringen.se/uds-reseinformation/ud-avrader/ för dagsaktuell information.

Om återbetalningar
Du som är inbokad på en resa med utresa till 15 november 2020 kommer att möjlighet att omboka din resa till sanare datum eller avboka och få din resa återbetald. Vi kontaktar alla kunder som berörs per e-post i turordning utifrån avresedatum.

Återbetalningar ska enligt paketreselagen ske så fort som möjligt, senast inom 14 dagar. Då det råder extraordinära omständigheter ber vi om er förståelse med att återbetalningen kan komma att dröja. Vi har ställt lagstadgad resegaranti hos Kammarkollegiet vilket är en trygghet för dig som resenärer.

Resor efter 15 november 2020
För avresor efter 15 november genomför vi resan som planerat om UD inte förlänger avrådan eller om förhållandena på plats inte medgar resa. Ordinarie avbokningsvillkor gäller för resor med avresa utanför UD:s avrådan.

Om du har frågor, hör av dig på resor@aventyrsresor.se. Vi gör vårt bästa för att svara alla så fort som möjligt.

Hälsningar
Äventyrsresor

Uppdaterad 2020-08-26