Är du nyfiken på oss och vad du kan förväntas uppleva på våra resor? 

Lördagen den 9 mars kl 13:45-16:15  kommer vi till Världskulturmuseet i Göteborg och hoppas att vi får träffa dig. Sofia Larsson och Peter Hunger från Äventyrsresor berättar och visar bilder.

Kl. 14–15 Planerar du att göra en resa tillsammans med dina nära och kära? Våra FamiljeExpeditioner är genomtänkta upplevelser som passar ung som gammal och både små samt stora familjer. Sofia berättar om våra resor julen 2019.

Kl. 15–16 Njut av en bekväm kryssning som bjuder på spännande upplevelser och nära möten med djur och natur. Våra naturkryssningar till Galapagos samt Costa Rica & Panama bjuder på storslagna vyer och färgstarka motiv. Det blir dagliga strandhugg där vi får uppleva djur- och natur på land och det marina livet under havsytan. Peter berättar och visar bilder om resorna.

Efter föreläsningar finns det tid att få svar på dina frågor. Eventet är kostnadsfritt och ca två timmar långt, vi bjuder på fika och föreläsningarna är anpassade för vuxna och barn från 7 år i sällskap med målsman.

Vi har begränsat med platser så föranmälan behövs. Anmäl dig via länken eller på telefonnummer 08-5560 69 00 eller på resor@aventyrsresor.se

Anmäl dig här

På Galapagos kommer vi djuren mycket nära. 

Kanske vi får simma med sjölejon eller med...

....Havssköldpaddor...

I Sabahs regnskog spanar vi efter vilda orangutanger. Vi besöker också Sepilok som är ett rehabilteringshem för orangutanger som ska återanpassas till ett liv i regnskogen.

Våra FamiljeExpeditioner startar med aktiviteter och äventyr och avslutas alltid med sol och bad på väl utvalda stränder. Vi snorklar och utforskar det marina livet.

Till Lankayans stränder återvänder havsköldpaddshonorna för att gräva ner sina ägg. Vi får kanske vara med och se när naturvårdarna gräver upp äggen för att skydda dem mot rovdjuren, eller så kanske får vi hjälpa nykläckta sköldpaddsungar till friheten i havet.

I Nationalparken Tortugueros grönskande molnregnskog söker vi efter sengångare, pilgiftsgrodor, kolibrier och orkidéer.

Tukaner är de fåglar som har de största näbbarna av alla i förhållande till sin kroppstorlek och det är en av alla färgstarka fåglar vi ser på Costa Rica.

Vill du se våra FamiljeExpeditioner? Klicka här »

Äventyrsresor som är skapade för att passa både den lilla och den stora familjen

Res i generationer med våra FamiljeExpeditioner. Här väntar spännande aktiviteter – allt beroende på destination. Tillsammans med andra familjer men i små grupper och alltid med de bästa lokala guiderna. Vi bor bekvämt mitt i nationalparkerna vilket förutom närheten till djuren och naturen, också bidrar till projekt som hjälper till att bevara dem. För små äventyrare och tonåringar ingår ett medlemskap i WWF. 

Äventyrsresor är ledande på djur-, natur- och pionjärresor. Stora upplevelser i små grupper sedan 1984.