Galapagosöarna är en spännande plats att besöka för den djur- och naturintresserade. Jättesköldpaddor, Darwinfinkar, havsleguaner, albatrosser, sjölejon och många andra djur och fåglar är här helt orädda för människor. Här finns många endemiska arter och fotomotiven är oändliga. Galapagosöarna är nationalpark och genom att resa hit bidrar vi till att bevara öarna, som annars är hotade av exploatering från bla fiskeindustrin. 

Resekväll onsdagen den 19 februari 

Välkommen till oss kl. 18.00 för en inspirationskväll då vi visar bilder och berättar om vad du kan förväntas uppleva på Galapagos. Föreläsare är biologen Kristoffer Stighäll. Kvällen är kostnadsfri och vi bjuder på förfriskningar. Antalet platser är begränsade.

Våra resor till Galapagosöarna
Galapagosöarna ligger mitt på ekvatorn och är ett fantastiskt resmål året om. Vi reser i en liten grupp med högst sexton deltagare ombord vilket är det högsta antal som får landstiga samtidigt på öarna tillsammans med guide. Genom promenader på kritvita korallstränder och upptäcktsfärder till orörda havsvikar kommer vi djuren mycket nära. Att simma sida vid sida med en havssköldpadda eller ett lekande sjölejon hör ofta till höjdpunkterna på resan. Vi har rest till Galapagos sen vi startade 1984 och har flera olika resealternativ. Den 30 okt - 12 nov kan du följa med på en Naturkryssning tillsammans med Kristoffer och Forskning &Framsteg.


Klicka här för att se alla resor till Galapagos »