Galapagosöarna är en spännande plats att besöka för den djur- och naturintresserade. Jättesköldpaddor, Darwinfinkar, havsleguaner, albatrosser, sjölejon och många andra djur och fåglar är här helt orädda för människor. Här finns många endemiska arter och fotomotiven är oändliga. Galapagosöarna är nationalpark och genom att resa hit bidrar vi till att bevara öarna, som annars är hotade av exploatering från bla fiskeindustrin. 

Boka plats på resekvällen

Välkommen till oss kl. 18.00 torsdagen den 26 april för en intressant och inspirerande resekväll. Vår färdledare Anders Modig visar bilder och berättar om vad du kan förväntas uppleva på Galapagos. Kvällen är kostnadsfri och vi bjuder på förfriskningar. Antalet platser är begränsade.

Boka plats på resekvällen här » eller ring oss på 08-5560 69 00 för att boka plats.

 

Vår färdledare biologen Anders Modig
Anders är doktor i biologi och expert på evolutionär ekologi, (utvecklingslära). Han har lett resor sedan 20 år till Sydamerika, Galapagos, Antarktis, Arktis, Nepal och många andra resmål där vi har fokus på djur och natur. Han har länge arbetat med olika naturvårdsfrågor, bl.a. som naturvårdschef på WWF, expeditionsledare på Polarforskningssekretariatet och nu med marin-biologisk forskning på AquaBiota. Anders är en mycket hängiven reseledare och även aktiv naturfotograf. 

Res till Galapagos med Anders Modig, klicka här »

Våra resor till Galapagosöarna

Galapagosöarna ligger mitt på ekvatorn och är ett fantastiskt resmål året om. Vi reser i en liten grupp med högst 16 deltagare ombord vilket är det högsta antal som får landstiga samtidigt på öarna tillsammans med guide. Genom promenader på kritvita korallstränder och upptäcktsfärder till orörda havsvikar kommer vi djuren mycket nära. Att simma sida vid sida med en havssköldpadda eller ett lekande sjölejon hör ofta till höjdpunkterna på resan. Vi har rest till Galapagos sen vi startade 1984 och har flera olika resealternativ. 

Se alla våra resor till Galapagos, klicka här »