7 mars - Hög höjd och Vandring i Nepal

Välkommen till resekväll om hög höjd och vandring i Nepal 

Var: Naturkompaniet, Hantverkargatan 38-40 i Stockholm

När: Torsdagen den 7 mars klockan 18.30-20.00

Kvällens spännande föreläsare:  Carina Ahlqvist är en av våra mest erfarna kvinnliga bergsklättrare i Sverige. Hon har varit på fem 8000 meters bergsexpeditioner i Himalaya. Hon samarbetar med NASA, Europeiska rymdorganisationen (ESA), universitet i USA och Europa samt äventyrare och forskare som samlar prover från bergsytan för att bidra till forskning i klimatförändringar. Under kvällen tar Carina Ahlqvist oss till Nepal och berättar om sin nya spännande resa som fokuserar på klimatförändringar och hur vi kan göra skillnad. Vandringen hon berättar om är ett äventyr som passar fler än man kanske tror, förutsatt att man förbereder sig väl. Du får tips och råd om utrustning och vad man bör tänka på när man vandrar på hög höjd.

Kvällen är fullbokad!

PS! Är du nyfiken på Carinas klimatresa? Vill du ha förhandsinformation om resan Mejla Jenny»

 

28 mars - Paddla kajak med Äventyrsresor

Välkommen till resekväll - Paddla kajak med Äventyrsresor

Var: Naturkompaniet, Hantverkargatan 38-40 i Stockholm

När: Torsdagen den 28 mars klockan 18.30-20.00

Kvällens spännande föreläsare: Träffa friluftsprofilen Jan Ingerlund. Jan visar bilder och berättar om våra olika kajakresor. Följ med till Kroatiens och Dalmatiens fantastiska arkipelag eller upplev norra Norges vackra Helgelandskust i midnattssolens rike med långa ljusa nätter. I Portugal paddlar vi i Douros spektakulära omgivningar. Under kvällen får vi tips och råd om utrustning och vad man bör tänka på när man paddlar kajak. 

ANMÄL DIG TILL 28 MARS HÄR»

PS! Är du nyfiken på våra kajakresor? Se resorna och boka här »

 

4 april -  Safari som gör skillnad

Välkommen till resekväll om safari som gör skillnad 

Var: Naturkompaniet, Hantverkargatan 38-40 i Stockholm

När: Torsdagen den 4 april klockan 18.30-20.00

Kvällens spännande föreläsare: Träffa John Hellervik och Peter Hunger från Äventyrsresor som berättar om safariresor och hur man kan kan göra skillnad för djur- och naturvård genom en safari. Genom ord och bild färdas vi genom Afrika och får uppleva både Tanzania, Zimbabwe och Uganda.

ANMÄL DIG TILL 4 APRIL HÄR»

PS! Är du nyfiken på safari? Se våra resor och boka här »