Gorges Lodge, Zimbabwe. Lodgen ligger direkt vid kanten med strålande utsikt över den 200 meter djupa Batokaravinen ca 10 km nedströms Victoriafallen. Gorges Lodge ligger direkt vid kanten med strålande utsikt över den 200 meter djupa Batokaravinen ca 10 km nedströms Victoriafallen. Här har man en spektakulär utsikt över Zambezifloden och Zambia på andra sidan ravinen. På terassen har vi chans att fotografera klippörnar och pilgrimsfalkar när de följer kanten av ravinen. Här bor vi i charmiga och bekväma bungalows av sten med traditionellt tak och stort badrum med dusch/wc. Middagen serveras i matsalen eller utomhus under stjärnorna. Bar, trevliga sällskapsytor och pool. Fri tvätt och dryck, förutom för importerade spritdrycker.

Mycket bekväma och rymliga bungalows. Dessutom elegant dekorerade byggnader med lobby, matsal och bar. Spektakulärt läge med strålande utsikt från bar och utsiktsveranda. Den dramatiska naturen och den vackra trädgården bjuder på ett rikt fågelliv, vilda blommor och fjärilar i alla olika färger. Alla rum har wc, badkar, dush och el. Elen kan vara avstängd under dagen och mitt på natten.

Gorges Lodge bokar vi på förfrågan och de ingår också i flera av våra resor till Zimbabwe. Begär ett reseförslag om du vill besöka denna exklusiva lodge.

Begär reseförslag

'