Hoppa till huvudinnehåll

M/S Panorama

Båtbeskrivning av motorseglaren M/S Panorama. Här kan du läsa mer om båtens faciliteter och se bilder på hytterna.

Inspireras av en unik kryssningsupplevelse.

Läs mer om resan här

Vårt vackra fartyg M/S Panorama

M/S Panorama är en mycket bekväm och elegant, tremastad motorseglare. Från soldäcken i trä kan vi njuta av en avkopplande kryssning, havet och den vackra naturen vi besöker.

Läs mer

Bilder på hytterna

Samtliga hytter ligger ovanför vattenytan och har fönster. Hytterna är rymliga och har dubbelsäng eller två enkla bäddar, samt egen dusch och WC. Safety box, hårtork, liten kyl, A/C. etc. finns även i varje hytt.

Läs mer

Sällskapsutrymmen

Båten har salong med stora fönster. En varm dag är det skönt att sitta i salongen en stund under de varmaste timmarna. Alla utrymmen är luftkonditionerade. På båtens övre däck finns solstolar och bord där vi kan koppla av med en bok, en kopp kaffe eller te.

Läs mer

Bad och snorkling

Vi snorklar från akterdäck. Den modiga kan dyka i från relingen. Vi badar och snorklar också från stränderna, där vi stigit i land.

Läs mer

Soldäck

Från soldäcken kan vi njuta av en avkopplande kryssning, havet och den vackra naturen vi besöker. När vi kan och vinden friskar i sätter vi segel!

Läs mer

Resekväll om Costa Rica & Panama

Corcovado som är en av resans mål har flera gånger utsetts till den nationalpark som har världens största biologiska mångfald, d.v.s den artrikaste platsen på jorden. Välkommen den 10 september!

Läs mer