Hoppa till huvudinnehåll

M/S Panorama

Ombord på M/S Panorama får vi uppleva några av de absolut vackraste delarna av Centralamerika från en segelbåt.

Från båten och vid landstigningarna möter vi Costa Rica och Panamas natur, djur och fåglar. En naturnära och avkopplande kryssning där vi till fullo kan njuta av alla bekvämligheter ombord, lärorik naturguidning och trevligt sällskap!

Vårt vackra fartyg M/S Panorama

M/S Panorama är en mycket bekväm och elegant, tremastad motorseglare. Från soldäcken i trä njuter vi av vår avkopplande kryssning, havet och den vackra naturen vi besöker.

Läs mer

Hyttbeskrivning

Samtliga hytter ligger ovanför vattenytan och har fönster. Hytterna är rymliga och har dubbelsäng eller två enkla bäddar, samt egen dusch och WC. Safety box, hårtork, liten kyl, A/C. etc. finns även i varje hytt.

Läs mer

Allmänna utrymmen

Båten har salong med stora fönster. En varm dag är det skönt att sitta i salongen en stund under de varmaste timmarna. Alla utrymmen är luftkonditionerade. På båtens övre däck finns solstolar och bord där vi kan koppla av med en bok, en kopp kaffe eller te.

Läs mer

Bad och snorkling

Vi snorklar från akterdäck. Den modiga kan dyka i från relingen. Vi badar och snorklar också från stränderna, där vi stigit i land.

Läs mer

Soldäck

Från soldäcken kan vi njuta av en avkopplande kryssning, havet och den vackra naturen vi besöker. När vi kan och vinden friskar i sätter vi segel!

Läs mer

Boka resan

Se fler bilder, fullständigt reseprogram och boka resan här.

Läs mer