Översikt

Tilläggsresa: Kryssning i Trollfjorden

En storslagen kryssning i Trollfjorden och Raftsundet. Ett par av Norges absoluta höjdpunkter att besöka!

Med klimatsmart hybridbåt genom Lofotens fjordar för att besöka den storslagna Trollfjorden och Raftsundet, kanske de mest besökta fjordarna i Norge. På vägen räknar vi med att möta de talrika havsörnarna som finns i området. Fartyget är utrustad med en kameraförsedd undervattensdrönare så att vi även kan ta del av undervattensvärlden under turen. Elmotorer på fartyget gör att vi glider tyst genom fjordarna och inglasade salonger gör kryssningen behaglig i alla väder.

OBS! Denna halvdagstur ingår i paketet Natur och kultur men kan alltså bokas separat om man inte vill boka hela Natur och kulturpaketet.

Reseprogram

  • 29 Juni Kryssning till Trollfjorden

    Vi blir hämtade vid hotellet för en halvdags kryssning i de en storslagna Trollfjorden och Raftsundet, kanske de mest besökta fjordarna i Norge. Under dagen räknar vi med att möta de talrika havsörnarna som finns i området. Fartyget är utrustad med en kameraförsedd undervattensdrönare så att vi även kan ta del av världen under fjordens vatten. Elmotorer  gör att fartyget glider tyst genom fjordarna och inglasade salonger gör kryssningen behaglig i alla väder.  Åter till hotellet på eftermiddagen eller fortsatt färd för de som bokat på tilläggspaketet Natur och Kultur

Karta

Resfakta

Reslängd 1 halvdag
Avresor 29 Juni
Pris Från 1040 kr
I priset ingår
  • Kryssning med klimatsmart hybridbåt
  • Transfer från och till hotellet
I priset ingår ej

Måltider

Så här bokar du
Klicka på knappen Boka direkt och fyll i uppgifterna. Du betalar ingenting nu. När du har slutfört din bokning får du en bekräftelse och en faktura på din anmälningsavgift som ska betalas inom 7 dagar. Vi garanterar din bokning under den tiden. Datum och belopp för slutbetalning framgår av din faktura, normalt är det 40 dagar före avresan. Vissa resor går inte att boka direkt, du får då fylla i ett formulär så återkommer vi med ett reseförslag.
Läs om hur du bokar och nästa steg Inför din resa »

Rådgivning på distans
Vi erbjuder rådgivning på distans via Zoom, Teams eller liknande format. Hör av dig till oss på resor@aventyrsresor.se så bokar vi en tid för att diskutera din nästa resa och svarar på dina frågor.

Hållbarhet
Genom att besöka nationalparker och naturreservat bidrar vi till att skydda och bevara värdefulla naturområden och habitat. Vår ambition är att alla resor ska bidra till en hållbar utveckling på resmålet. Alla eventuella flygresor är klimatkompenserade. Läs mer här »

Om Äventyrsresor
Upplevelsen är det exklusiva. I små grupper kommer vi nära nära. Om oss »