Översikt

Tilläggsresa: Patio Andaluz i Quito

Uppgradera ditt boende till Patio Andaluz i Quito, ett elegant boutiquehotell i kolonialstil beläget endast 150 meter från Plaza Grande. Här har vi nära till flera av stadens sevärdheter, restauranger och caféer.

Patio Andaluz är ett historiskt boutiquehotell, beläget mitt i det koloniala Quito. Härifrån har vi promenadavstånd till flera sevärdheter så som Independence Plaza och kyrkorna San Francisco och La Compañia. Byggnaden andas verkligen kolonial historik med sin arkitektur och små innergårdar. Hotellets restaurang ligger på den stora innegården och här bjuds vällagad mat från såväl Ecuador som Spanien.

Reseprogram

 • Dag 1-3 På egen hand på Galapagos

  Vi blir upphämtade från kryssningsbåten i hamnen på ön Baltra, beläget strax norr om ön Santa Cruz. Privat transfer över Santa Cruz. På vägen får vi se det bördiga jordbrukslandskapet med sina bananodlingar, majsfält och betande kreatur. Efter ungefär 45 minuter kommer vi fram till den lilla hamnstaden Puerto Ayora. Vi checkar in på vårt hotell och har sedan gott om tid att utforska den lilla hamnstaden, njuta i hotellets trädgård och äta gott på någon av de små restaurangerna i Puerto Ayora. Ta gärna en dagstur till vackra Tortuga bay!

 • Dag 4 Tillbaka till Quito eller hemresa

  Efter frukost blir vi upphämtade på hotellet för transfer över ön till flygplatsen på Balta. Vidare resa med flyg till Quito eller Guayaquil.

Resans höjdpunkter

 • Boende i elegant stil
 • Närheten till Plaza Grande
 • Smakfullt inredda rum med alla bekvämligheter man kan önska sig

Resfakta

Reslängd 4 dagar
Avresor Dagligen, året om
Pris Från 5600 kr
Enkelrumstillägg från 1 900 kr på Silberstein (förfrågan på Finch Bay)
Detaljerade priser

Hotel Silberstein  5 600 kr, Finch Bay Eco Resort 12 800 kr

Barnpris

Barn upp till 12 år har rabatt, kontakta oss för pris.

I priset ingår
 • 3 nätter på hotell på Santa Cruz
 • Frukostbuffé
 • Flygplatstransfers
Extra dagar

Extranatt  från 1 450 kr/person. Du kan välja att lägga till eller att dra bort nätter.

Information om avresor

Varje dag, i samband en Galapagoskryssning. Du blir upphämtad på båten och avlämnad på flygplatsen vid hemresa.

Resplan

Dag 1-3. På egen hand på Galapagos
Dag 4. Tillbaka till Quito eller hemresa

Boende

 • Finch Bay Eco Resort

  Lyxiga Finch Bay Eco Hotel ligger en kort bit utanför Puerto Ayora på ön Santa Cruz och är stolt medlem av "National Geographic Unique Lodges of the World". Hotellet är av mycket god standard. Här finns en privat strand med möjlighet till snorkling.

 • Hotel Silberstein

  Charmiga Hotel Silberstein är beläget i Puerto Ayora på Santa Cruz, Galapagos. Hotellet har trädgård, pool och gångavstånd till stränder, restauranger och Charles Darwin Station.