Översikt

Tilläggsresa: Illa Experience i Quito

Möjlighet att uppgradera ditt boende i Quito till boutiquehotellet Illa Experience för att ge en extra guldkant under din vistelse i huvudstaden.

Unna dig det lilla extra under din vistelse i Quito och uppgradera ditt boende till det stilfulla hotellet Illa Experience. Hotellet är beläget  i hjärtat av Quito och härifrån har du har nära till sevärdheter och den gamla stadskärnarn. Rummen är smakfullt inredda och här har man verkligen tänkt på de små detaljerna som lyfter hela vistelsen i Quito. Det är ett förstaklassboende med en tydlig historisk touch där varje våning är inspirerad av en specifik historisk period. Några av rummen har utsikt över den ikoniska gatan Junín, och från andra ser man Virgen del Panecillo, ett av Quito's mest berömda landmärken. Vi bor i rymliga sviter. Här finns allt man behöver och mer därtill. Alla rum har wifi, TV, minibar, safety box, hårtork, badrockar och en valmöjlighet vad gäller kuddar. På Illa kommer du verkligen trivas.

Resans höjdpunkter

  • Lyxigt inredda rum på ett av Quitos främsta boutiquehotell
  • Närhet till sevärdheter och restauranger
  • En verklig guldkant på tillvaron i huvudstaden

Resfakta

Avresor Dagligen, året om
Barnpris

Barn upp till 12 år har rabatt, kontakta oss för pris.

I priset ingår
  • 2 nätter på hotell i Quito
  • Frukostbuffé
  • Flygplatstransfers
Extra dagar

Extranatt  från 1 450 kr/person. Du kan välja att lägga till eller att dra bort nätter.

Information om avresor

 

Att resa i pandemin
Vi följer svenska UDs reserekommendationer och du får full återbetalning om din resa skulle bli inställd. Läs mer här »

Rådgivning på distans
Vi erbjuder rådgivning på distans via Zoom, Teams eller liknande format. Hör av dig till oss på resor@aventyrsresor.se så bokar vi en tid för att diskutera din nästa resa och svara på dina frågor.

Hållbarhet
Genom att besöka nationalparker och naturreservat bidrar vi till att skydda och bevara värdefulla naturområden och habitat. Vår ambition är att all resor ska bidra till en hållbar utveckling på resmålet. Flygresan är klimatkompenserad. Läs mer här »

Om Äventyrsresor
Upplevelsen är det exklusiva. I små grupper kommer vi nära nära. Om oss »