Om Äventyrsresor

Varmt välkommen till oss.

Vi expanderar och söker en reseproducent som brinner för djur och naturresor.

Du ser ekoturism som en självklarhet och du har en god destinationskunskap. Goda kunskaper i tal och skrift i både svenska och engelska . Är du dessutom organiserad och kundfokuserad så kanske du är vår nya medarbetare? 

Ring till Anna 08 55606907 eller mejla anna.teiner@aventyrsresor.se

Upptäck världens sista vilda platser

Vi har arrangerat resor till spännande platser på jordens alla kontinenter i över trettio års tid. Världen har förändrats och vi med den, men kärnan i våra resor är fortfarande den samma; Stora upplevelser i små grupper.  Med oss kommer du nära, oavsett om du följer med på våra gruppresor med svensk färdledare eller reser på en skräddarsydd resa med din familj eller dina vänner!

Bevara värdefulla naturområden
Vår ambition är att alla resor ska bidra till en hållbar utveckling på platserna vi besöker. Vi stödjer därför viktiga naturvårdsprojekt på våra resmål och genom att i små grupper besöka t.ex. Indiens tigerreservat, Östafrikas nationalparker och Galapagosöarna bidrar vi aktivt till att bevara dessa värdefulla naturområden. Med små grupper menar vi normalt grupper om endast fyra till femton personer.

Med erfarna naturguider
Vårt sätt att resa gör även skillnad för de möten som skapas under resan. Erfarna, lokala naturguider är en förutsättning för att komma riktigt nära och ofta har vi också svenska specialister med som färdledare på våra resor. Det kan vara biologer, zoologer eller lärare som är yrkesverksamma inom sina områden. 

Hållbart resande och klimat
Som en naturlig del av vårt hållbara resande klimatkompenserar vi för våra färdledares och våra egna flygresor.  Du som reser med oss kan också klimatkompensera för din flygresa för att minska ditt individuella klimatavtryck. Tillsammans gör vi skillnad. Läs mer om vårt hållbara resande.

Medlemskap i WWF för barn
För små äventyrare som reser med oss på FamiljeExpedition ingår ett medlemskap i Världsnaturfonden WWFs barnklubb där barnen lär sig om miljö, djur och natur som en förberedelse inför resan. För tonåringar ingår ordinarie medlemskap och tidningen WWF Eko.

Erfarna reseproducenter
Våra erfarna reseproducenter och resekonsulter hjälper dig i väg på ditt livs äventyr. Vi har besökt alla våra resmål och hjälper dig med alla frågor som kan dyka upp inför din äventyrsresa. Läs om oss på kontoret. 

Trygghet genom resegaranti
Äventyrsresor har lagstadgad resegaranti hos Kammarkollegiet och är medlemmar i Svenska Resebyrå Föreningen. Läs mer om resegaranti.

WE Travel Group
Äventyrsresor ingår i ingår researrangörsgruppen Tour Operators WE Travel Group. Tillsammans med våra systerbolag erbjuder vi resor av hög kvalitet inom våra respektive specialistområden. Tour Operators We Travel Group ägs av Anders Eslander och Thord Wilkne och organisationsnumret är 556264 - 8955.